Presiune uriașă pe Nicolae Dică! Ce este obligat să facă antrenorul lui FCU Craiova. Anunț clar al șefilor clubului din Bănie

Presiune uriașă pe Nicolae Dică. Șefii clubului i-au spus clar ce trebuie să facă.

FCU Craiova a câștigat primul meci din acest sezon, după ce a învins-o pe FC Botoșani, scor 1-0. 

Ce este obligat să facă Nicolae Dică la FCU Craiova

Oltenii au spart gheața în noul sezon și au reușit să obțină prima victorie. Marcel Pușcaș, președintele FCU Craiova, a făcut imediat calculele și a anunțat câte puncte trebuie să adune echipa pentru a juca în play-off.

”Am obținut și primele trei puncte în acest campionat. Pentru a realiza obiectivul mai avem nevoie de încă vreo 42. Adică 14 victorii în următoarele 26 de etape. Nu e ușor, dar nici imposibil”, a scris președintele clubului, pe Facebook.

FCU Craiova este pe locul 12, cu doar trei puncte după patru etape.

Dică și-a avertizat jucătorii

”Am avut șase-șapte ocazii clare de a marca și am marcat doar un gol. Marcăm prea puțin, trebuie să fim mai concentrați la finalizare și să marcăm mai multe goluri.

Trebuia să marcăm cel puțin trei-patru goluri. Important e că am avut o atitudine bună. Cei de la Botoșani ne-au pus probleme mai ales la fazele fixe, pentru că au o echipă cu talie.

Obiectivul este acela de a intra în play-off. Avem toate condițiile pentru a intra în play-off. Sunt jucători foarte buni, dar trebuie să jucăm ca o echipă, nu individual. În seara asta, am arătat ca o echipă.

Noi ne dorim ca suporterii să vină alături de echipă. Dacă vom reuși să facem rezultate pozitive, cu siguranță vor veni lângă echipă”, a declarat Nicolae Dică, după victoria cu FC Boroșani.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed