Gică Hagi face anunţul momentului! Veste uriaşă pentru fanii de la Farul. Tocmai a semnat cu campioana en-titre

Gică Hagi face anunţul momentului! Veste uriaşă pentru fanii de la Farul. Tocmai a semnat cu campioana en-titre.

Constantin Budescu și-a reziliat contractul cu Petrolul. Acesta a plecat de la formația din Ploiești din cauza șanselor puține pe care le-a primit.

Gică Hagi face anunţul momentului

Gică Hagi a dezvăluit că l-a căutat pe Constantin Budescu și că cele două părți sunt la un pas de a ajunge la un acord.

„El știe că mi-aș dori să lucrăm împreună. Sunt foarte aproape. Noi am fost primii care l-am contactat. Am discutat direct, personal, cu el. Se pare că suntem de acord ca să lucrăm împreună. În câteva ore, zile, o să ne înțelegem. L-am vrut pentru că e numărul 10 care ne lipsea, care poate să facă diferența.

El trebuie să fie încrezător și ambițios. Să își dorească să facă lucruri, să fie în formă. Budescu e un jucător extraordinar, e o persoană fenomenală, din ce m-am interesat. Normal că nu e ușor să antrenezi un jucător cu personalitate, dar încercăm să îl facem să dea randamentul cel mai bun. Budescu și Alibec vor juca împreună.

Trebuie să joace. Echipa îi va ajuta să nu se simtă singuri, îi vor face să exceleze. Cu Budescu ne propunem să devenim mai buni, mai mari. Cu acești jucători cu personalitate, cărora să le dau rolul de protagoniști, îmi place să lucrez ”, a declarat Gică Hagi la Fanatik.

De-a lungul carierei, Budescu a mai trecut pe la Petrolul, Astra, Dailan Yifang, FCSB, Al Shabab, Damac FC și FC Voluntari. În acest sezon a strâns 3 meciuri și o pasă de gol la Petrolul. Potrivit transfermarkt, Budescu este cotat la 450.000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed