Adrian Mutu face anunţul momentului! Obiectivul uriaş al antrenorului român. A spus imediat după meci

Adrian Mutu face anunţul momentului! S-a aflat care este obiectivul uriaş al antrenorului român. Acesta a fost spus imediat după meci.

Neftchi Baku a evoluat cu Zeljeznicar, scor 2-0, (4-2 la general), în turul secund preliminar al Conference League. Primul gol a fost înscris de azeri în minutul 20, grație lui Saief, iar al doilea gol a fost marcat de Israfilov, în minutul 68.

Adrian Mutu face anunţul momentului

Formația antrenată de Adrian Mutu obținuse o remiză în partida tur, scor 2-2, astfel că Neftchi Baku s-a calificat în turul 3 al preliminariilor UEFA Conference League, unde se va duela cu Beșiktaș, grupare din Turcia.

Mutu a prefațat meciul cu „vulturii negri”, tehnicianul vorbind și despre meciul victorios contra celor de la Zeljeznicar, potrivit Qol.az.

„Vor fi două meciuri frumoase, Beșiktaș e un oponent puternic, însă avem meci în campionat până atunci. De mâine ne vom gândi la acel meci. Intrăm treptat în formă. Avem doi tineri atacanți, însă dorim să transferăm încă un atacant, astfel încât să crească competiția.

Nu îmi doresc să compar fotbaliștii, respect munca fiecărui antrenor, am luat totul de la zero. Nu îmi doresc să mă plâng de fotbaliștii de aici, sunt jucători puternici și experimentați în lot. Jucătorii mei înțeleg sarcinile foarte bine și le îndeplinesc. Scopul este să câștigăm titlul, însă nu este ușor”, a spus Adrian Mutu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed