Gigi Becali şochează pe toată lumea! Mesaj incredibil despre Victor Piţurcă. Ce a învăţat de la fostul selecţioner

Gigi Becali şochează pe toată lumea! Mesaj incredibil despre Victor Piţurcă. S-a aflat ce a învăţat de la fostul selecţioner latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali, 65 de ani, patronul FCSB, susține că a ținut cont de ce îi spunea Victor Pițurcă în urmă cu mai mulți ani, anume că un fotbalist trebuie să aibă viteză și forță.

Lucrul pe care l-a învăţat de la fostul selecţioner

Gigi Becali susține că a primit o propunere de două milioane de euro pentru Joyskim Dawa de la Olympiacos, formație cu 47 de titluri în palmares.

Gigi Becali a afirmat că Victor Pițurcă, l-a învățat să fie atent la fotbaliștii cu viteză și forță.

„Au transmis (n.r. – grecii) printr-un impresar că vor să dea două milioane de euro. Eu vreau 3, nu-l dau pentru două milioane!

El a greșit la început, corect, dar eu am văzut în perspectivă și n-am ținut cont de ce ziceau alții. Am văzut că are forță, viteză și mi-am dat seama că trebuie speculat. Am învățat asta de la Pițurcă acum ani de zile, că fotbalistul trebuie să aibă forță și viteză. Uite că am rămas și eu cu ceva de la Pițurcă (n.r. – râde)”, a declarat Becali pentru GSP.ro.

Joyskim Dawa este evaliuat la 750.000 de euro de Transfermarkt. Acesta a fost transferat de la FC Botoșani, vara trecută, cu 350.000 de euro. În tricoul roș-albastrilor, Dawa a bifat 3 goluri și două assisturi în 38 de apariții în campionat.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed