Gigi Becali, făcut praf! Răspuns dur al antrenorului de la CSKA 1948 Sofia. Ce le pregăteşte celor de la FCSB

Răspuns dur al antrenorului de la CSKA 1948 Sofia pentru Gigi Becali. Surpriza pregătită celor de la FCSB.

FCSB va disputa returul cu CSKA 1948 Sofia în turul doi preliminar din Conference League pe 3 august. Partida se joacă pe stadionul Arcul de Triumf.

Răspuns dur al antrenorului de la CSKA 1948 Sofia

Atanas Ribarski, antrenorul celor de la CSKA 1948, a vorbit despre returul cu FCSB și a comentat declarația lui Gigi Becali.

Patronul roș-albaștrilor a spus că ”se apucă de oi” dacă echipa sa va fi eliminată din Conference League.

„Nu cred că la primul meci a fost o diferență atât de mare între cele două echipe. Vreau ca jucătorii mei să fie mult mai agresivi și concentrați.

Nu vreau să comentez cuvintele lui Becali, e normal să apară provocări uneori. Bineînțeles că m-au iritat puțin, dar nu mă afectează atât de mult ceea ce a spus. Totul se decide pe teren, iar pregătirea noastră a decurs conform așteptărilor”, a declarat Atanas Ribarski, citat de sportal.bg.

Bulgarii, cu ochii pe roș-albaștrii

Partida Oțelul Galați – FCSB, scor 0-2, a fost urmărită atent de către bulgari, aceștia au observat si evidențiat prestația ezitantă a lui Vlad Chiricheș, în primul său meci de la revenirea în România.

„Adversara celor de la CSKA 1948 din Conference League, FCSB, își continuă parcursul bun de la începutul sezonului. Bucureștenii au obținut a treia victorie consecutivă în campionatul României, de data aceasta cu 2-0 în fața celor de la Oțelul. Octavian Popescu și Andrea Compagno au marcat, iar Florinel Coman a ratat un penalty.

Vlad Chiricheș a debutat la FCSB, după ce a revenit la formația românescă, după 10 ani petrecuți în străinătate. Aproximativ 13.000 de fani din Galați au umplut tribunele, în speranța că vor vedea prima victorie a Oțelului de la revenirea echipei în prima ligă.

Chiricheș a fost destul de ezitant și a făcut câteva greșeli, iar într-o situație a fost aproape să își dea un autogol. În minutul 40, Popescu a șutat tehnic de la marginea suprafeței de pedeapsă și a dat un avans oaspeților, care anterior au avut câteva atacuri mai periculoase”, au scris bulgarii pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed