Bănel Nicoliță a dat verdictul! Mesaj fabulos după revenirea celor de la FCSB în Ghencea. Ce a spus favoritul lui Gigi Becali

Bănel Nicoliță a dat verdictul! Mesaj fabulos după revenirea celor de la FCSB în Ghencea. S-a aflat ce a spus favoritul lui Gigi Becali. Fostul mijlocaş este extrem de fericit după ultimul anunţ.

Bănel Nicoliță a rămas plăcut surprins de decizia militarilor de a-i lăsa pe roș-albaștrii pe Ghencea. Fostul jucător a vorbit despre demersul vicecampioanei.

Bănel Nicoliță a dat verdictul!

FCSB a primit undă liberă pe arena din Ghencea, pentru duelul cu feroviarii clujeni. Vicecampioana nu a mai jucat pe stadionul Steaua de mai bine de 8 ani.

Bănel Nicoliță a vorbit despre revenirea roș-albaștrilor pe Ghencea și s-a recomandat a fi plin de speranță pentru noul sezon competițional. Fostul mijlocaș a declarat că va fi prezent la meci împreună cu familia sa.

„Mă bucur că în final s-a făcut dreptate, meritam să jucăm în Ghencea. Vă dați seama ce bucurie imensă va fi pentru suporterii steliști adevărați care vor fi la meciul cu CFR. Suntem nerăbdători să ajungem acolo și să susținem echipa așa cum am făcut mereu.

Eu, ca jucător, cât am jucat pentru Steaua(n.r. FCSB), mi-am dat viața și sunt sigur că suporterii fac asta până în momentul de față. Abia așteptăm să jucăm cu 30.000 de oameni în spate. Acolo e casa noastră și e clar că merităm să jucăm acolo.

E făcut din bani publici. Merg la meci, îmi iau fetele și o să le spun că pe acest teren tatăl lor i-a dat gol lui Galatasaray și a calificat echipa în Champions League. Acolo am trăit cele mai frumoase bucurii, acolo e acasă, acolo am jucat. Mi-am dorit și mereu am sperat că într-o zi vom reveni la noi acasă”, a spus Bănel Nicoliță pentru fanatik.ro.

Revenire pe Ghencea după 8 ani!

Gigi Becali l-a transferat pe Bănel Nicoliță de la Poli Timișoara în anul 2005. Alături de roș-albaștrii, mijlocașul a jucat 263 de partide și a marcat 35 de goluri. Bănel Nicoliță a plecat de la FCSB în anul 2011, când patronul l-a vândut la Saint-Etienne, formație din Franța, contra sumei de 700.000 de euro.

Echipa Armateia nu și-a dat acordul în privința cererii lui Gigi Becali, în vederea închirierii arenei din Ghencea pentru meciul contra celor de la Dinamo. Acum, cele două părți au ajuns la un comun acord. FCSB se va duela cu CFR Cluj, în a patra etapă din Superliga noului sezon, chiar pe stadionul Steaua, arena construită din bani publici.

„FCSB – CFR Cluj, pe Stadionul Steaua!

FCSB anunță că partida cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, contând pentru etapa a patra a Superligii (duminică, 21:30) se va disputa pe Stadionul ”Steaua”.

Detaliile legate de vânzarea biletelor vor fi furnizate în curând!”, a anunţat FCSB, pe pagina oficială de Facebook.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed