Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu. Ce se întâmplă cu portarul după gafa făcută în meciul cu Dinamo: ‘Trebuie să îi dau o pălmicică’

Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu. Portarul a făcut o gafă nepermisă și a primit gol când mai erau câteva minute din meciul cu Dinamo.

Helmut Duckadam a declarat că Târnovanu ar trebui să fie lăsa pe bancă măcar un meci, iar Gigi Becali a reacționat.

Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu

Ștefan Târnovanu a greșit la golul primit în meciul cu Dinamo. A scăpat mingea, Gregorio a marcat și reacțiile au început să apară. Gigi Becali a anunțat că deocamdată va rămâne titular, dar dacă o comite din nou va ajunge pe banca de rezerve.

”El trebuie să înțeleagă că trebuie să fie concentrat chiar dacă e 5-0. De ce? Care e obiectivul portarului? Meseria lui e să nu intre mingea în poartă. El trebuie să apere poarta. E 7-0, 9-0, tu trebuie să aperi poarta.

El trebuie să fie concentrat în fiecare secundă. El s-a cam relaxat. E posibil, că mi-au spus că ar fi sărit mingea, că terenul nu era foarte bun și i-ar fi sărit mingea. Atunci o să fie un lup mâncat de oaie și va apăra tot el, dar dacă mai greșește, la revedere, schimbat.

Eu trebuie să îl atenționez. În cine am baza eu acum? În Târnovanu. Eu trebuie să îi dau o pălmicică. Și dacă mai greșește, pălmicica aia e să stea pe bancă un meci”, a declarat Gigi Becali, citat de Fanatik.

Rezerva lui Ștefan Târnovanu este Andrei Vlad. Acesta s-a săturat însă să stea pe bancă și vrea să plece.

Helmut Duckadam, tranșant în cazul portarului

Helmut Duckadam crede că Târnovanu ar trebui să stea pe bancă un meci. Fostul portar a fost contrazis însă de Florin Prunea.

”Eu l-aș scoate puțin (n.r.- pe Târnovanu). Un meci, să se mai liniștească”, a mai declarat Duckadam la Digi Sport.

”Asta e o tâmpenie. Faci aceeași tâmpenie cum ai făcut cu Vlad? Păi l-ai trecut pe Vlad pe bancă și l-ai terminat. El trebuie să rămână concentrat, chiar dacă nu ai șut, trebuie să fii concentrat, mai țipi la unul.

Trebuie să fii concentrat, pentru că poți hotărî soarta unui meci. A avut și ghinion, că ăsta micul, Pantea, nu a urmărit acolo”, a declarat Florin Prunea, la Digi Sport Matinal.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed