Anghel Iordănescu a comis-o grav! Ce a putut să spună după FCSB-Dinamo. Florinel Coman, confundat + Anunţ surpriză despre stadionul din Ghencea

Anghel Iordănescu a comis-o grav când a analizat derby-ul dintre FCSB-Dinamo. L-a confundat pe Florinel Coman cu un fost jucător al Generației de Aur.

FCSB a câștigat meciul cu Dinamo, scor 2-1, și după primele două etape are 6 puncte. De partea cealaltă, elevii lui Ovidiu Burcă au 0 puncte.

Anghel Iordănescu a comis-o grav

Fostul selecționer a mers pe stadionul Arcul de Triumf pentru a vedea derby-ul dintre FCSB și Dinamo. La finalul partidei, Anghel Iordănescu a oferit câteva declarații, dar a făcut o gafă uriașă. S-a grăbit și l-a confundat pe Florinel Coman cu Dorinel Munteanu.

„Eu cred că ar trebui să vorbim despre meci, despre fotbal, aș vrea să fac mai puține comentarii despre unde s-a jucat, de ce s-a jucat sa despre ce s-a întâmplat. Cred că este o victorie facilă a FCSB-ului, a dominat, a controlat jocul în prima repriză, a avut situații. Mai cred că Dinamo și Burcă au nevoie de întăriri.

Rezultatul a fost strâns, dar asta și pentru că FCSB a oprit motoarele la pauză, nu a mai forțat și s-a gândit la meciul cu echipa bulgară. Din punctul meu de vedere FCSB are un lot extrem de competitiv, de valoros, un lot care nu are cum să piardă campionatul. (Florinel Coman a dat un gol de senzație) Cine? (Florinel Coman).

Aș vrea să îl văd pe Dorinel… Eu îl apreciez foarte mult, iar în competiția care s-a încheiat a fost unul dintre cei mai buni jucători din campionatul nostru. Aș vrea foarte mult să îl văd pe Dorinel la fel de implicat la echipa națională, aș vrea să îl văd pe Dorinel că trage echipa națională la fel cum o face la FCSB.

Mi-aș dori foarte mult să plece afară, dar îmi e teamă să nu pierdem un jucător valoros care să piardă timp până se acomodează și înțelege ce înseamnă competiția respectivă”, a spus Anghel Iordănescu.

Ce spune fostul selecționer despre scandalul dintre militari și Gigi Becali

Finanțatorul FCSB a făcut toate demersurile pentru ca meciul cu Dinamo să se joace în Ghencea. Chiar dacă a fost dispus să dea o sumă uriașă pentru a închiria arena, militarii i-au pus piedică.

„Din punctul meu de vedere a fost o decizie politică. O decizie politică trasată de prim-ministru în dorința de a respecta sportul, performanța, sportivii și pe iubitorii de fotbal care își doresc să meargă pe un stadion ultramodern care are o altă capacitate”, a declarat Anghel Iordănescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

2 COMENTARII

  1. poblema este de a lamuri cum o sociatate comerciala (FC FCSB SA) a fost inscrisa legal direct participanta in divizia nationala de fotbal (daca regulamentul de functionare a acestei activitati sportive a permis acest lucru); asta e TREABA (vorba unui mare sportiv) corpului de control a unui prim-ministru si nu inchirierea, care e …treaba administratorul bazei sportive;

    • Asa o fi cu FCSB dar administratorul bazei sportive, adica piticul ala chelbos militar inchipuit care umbla in uniforma ca nebunii de la socola care se cred Napoleon, ala se crede si faraon si patron si Dumnezeu din ceruri. Stadionul e in administratea lui dar nu e bun privat, e bun public, al statului si nu-l da Talpan cui vrea si daca vrea. Il da asa cum zice Ciolacu, conform normelor de bun simt. Dupa ce-o sa l frece astia cu TiX pe la DNA o sa inceapa sa umble in trening, sa mai dea uniforma aia la curatat….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed