`Câinii` au tupeu! Anunţ clar după Derby de România. Ce le-au transmis rivalilor de la FCSB

Cei de la Dinamo au tupeu! Anunţ clar după Derby de România. Ce le-au transmis rivalilor de la FCSB.

„Câinii roșii” s-au arătat a fi dezamăgiți după eșecul suferit în fața celor de la FCSB, scor 2-1 în a doua etapă a Superligii.

Anunţ clar după Derby de România

Ricardo Grigore a spus că se simte frustrat din pricina rezultatului. Acesta a vorbit și despre motivele pentru care formația lui nu a reușit să câștige partida.

„Mă bucur că am revenit titular într-un derby. E o senzație de nedescris. Ne bucurăm de fotbal. Începem ușor, ușor să arătăm ce lucrăm la antrenament. Important este să adunăm și puncte, pentru că punctele ne aduc încrederea.

Apar nervi, apar discuții, dar trebuie să strângem rândurile în teren, altfel riscăm să încasăm și golul 3 și golul 4. Pe pielea noastră am simțit cum e să intri în debandadă.

Am avut un duel pe final de meci cu el (n.r Compagno). Nu cred că a vrut să mă lovească, se poate ieși și mai rău, depinde în ce situație ești pus. Tot focusul este să controlezi jocul, pentru că asta aduce victoria.

Nu e vorba de regret (n.r. că nu s-a jucat meciul în Ghencea), că ne-am dorit să jucăm acest derby. Acum nu stăm să amânăm meciul. Nu este vina noastră că Steaua (n.r. FCSB) nu a reușit să facă rost de aviz să joace meciul. Am pierdut, mergem înainte. I-am prins într-o fază bună, dar era normal să se joace”, a spus Grigore după meci.

Iulian Roșu: „Cred că trebuia să jucăm cu pedala la maximum”

Și Iulian Roșu și-a exprimat opiniile cu privire la meciul cu FCSB. Acesta a spus că echipa lui are un plan tactic pe care va trebui să-l urmeze pentru a reuși să se impună în Liga 1.

„Jocurile o să aducă un ritm mult mai bun pentru Dinamo și o să arătam mult mai bine. O să obținem puncte, sperăm că din etapa următoare. Am avut jucători care abia au venit. Am încercat să-i integrăm în familia noastră. O să vedeți că Dinamo o să arate bine.

Da, cred că puteam să intrăm mult mai curajoși pe teren. Cred că i-am respectat prea mult în prima repriză. Cred că și experiența Ligii 1 își spune cuvântul. Cred că trebuia să jucăm cu pedala la maximum.

Trebuie să luăm meci cu meci, să dăm totul pe teren, să acumulăm puncte, campionatul este un întreg proces. Încă se vede că suferim puțin la nivel de joc, dar cred că în seara asta am arătat bine. Din păcate, nu am reusit să câștigăm. Avem niște principii de la care nu ne abatem. Trebuie să ne ținem de planul tactic”, a spus și Roșu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed