Atac dur la adresa lui Dan Petrescu! S-a dezlănţuit după UTA-CFR Cluj. Ce i-a reproşat fostului său antrenor

Atac dur la adresa lui Dan Petrescu! S-a dezlănţuit după UTA-CFR Cluj. S-a aflat ce i-a reproşat fostului său antrenor. Echipa din gruia a început perfect noul campionat. Are două victorii din două partide.

La final, autorul primului gol, Bîrligea, l-a atacat pe Dan Petrescu, fostul antrenor al celor de la CFR Cluj.

Atac dur la adresa lui Dan Petrescu!

Daniel Bîrligea a vorbit despre modul în care jocul CFR-ului s-a schimbat în bine, din punctul său de vedere, după plecarea lui Dan Petrescu și venirea lui Andrea Mandorlini. În plus, atacantul a fost întrebat și despre un eventual transfer al său în această vară.

”(n.r- care e secretul evoluțiilor bune) Timpul, continuitatea, încrederea antrenorului și de fiecare dată să dai totul pe teren. Să zicem că jocul s-a schimbat în bine (n.r.- odată cu schimbarea antrenorului), se vede pe teren. Avem ocazii, nu alergăm așa mult pe apărare, ținem mingea, e frumos.

Pentru mine se poate vorbi de transfer, până nu o să fie ceva concret… Sunt aici și vreau să dau goluri aici. Poate să fie anul ăsta, peste doi ani, peste 5, eu dau totul pe teren”, a spus Bîrligea, la finalul meciului, în direct la Digisport.

Jucătorul CFR-ului a fost criticat pentru vorbele la adresa lui Petrescu de către Florin Prunea. Fostul portar consideră că Bîrligea a lansat un ”atac frontal” de neînțeles către fostul tehnician al CFR-ului, în condițiile în care ”Bursucul” a contribuit la ascensiunea fotbalistului.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed