Lovitură totală pentru cei de la FCSB! S-a aflat înaintea derby-ului cu Dinamo. Doi jucători-cheie ar putea lipsi

Lovitură totală pentru cei de la FCSB! S-a aflat înaintea derby-ului cu Dinamo. Doi jucători-cheie ar putea lipsi din echipă la disputa cu eterna rivală. Este vorba despre Florinel Coman şi Darius Olaru.

FCSB a început perfect noua ediţie de Superliga. S-a impus cu 3-1 în deplasare, în faţa celor de la FCU Craiova.

Lovitură totală pentru cei de la FCSB!

Trupa lui Elias Charalambous are însă mari probleme de lot înaintea Derby de România. Totul s-a aflat în urmă cu puţin timp. Florinel Coman şi Darius Olaru au probleme şi ar putea lipsi cu Dinamo, conform gsp.ro.

Sursa citată spune că primele veşti nu sunt deloc îmbucurătoare. Olaru acuză dureri până la mers. Se pare că ar avea o ruptură musculară. Urmează să facă un RMN care va fi decisiv în aflarea verdictului. Ar putea lipsi măcar o lunp.

Nici Florinel Coman nu e într-o stare prea bună. A simțit dureri la spate, după contactul cu Robert Popa, la faza la care a scos penalty-ul pe care tot el l-a transformat. A continuat să evolueze. La pauză a i s-au accentuat durerile lombare și a decis că e mai bine să nu forțeze.

Şi pentru Coman urmează un RMN. Elias Charalambous ar putea să-l menajeze cu Dinamo pentru ca FCSB să spere apoi că îl va avea în meciul cu CSKA 1948 Sofia.

Cum ar putea arăta FCSB cu Dinamo, fără Olaru și Florinel Coman: Târnovanu – Pantea, Dawa, Haruț, Radunovici – Djokovic, Șut, Băluță – Cordea, Compagno, Miculescu

Va reveni contra lui Dinamo Andrea Compagno. „Mi-au plăcut Băluță și Djokovic. Nu mai aducem pe nimeni, nu mai are nici un rost. Noi avem 3-4 jucători și nu știm ce să facem cu ei. Nu mai știm cu cine să jucăm titulari. Djokovic e cel mai bun de la mijloc, începe echipa cu el. Băluță parcă e din alt film. A fost bun cu FCU Craiova, dar mi-a zis MM că el poate fi și mai bun. Cu Djokovic ai stabilitate la mijloc, nu s-au apropiat de careu. Am luat trei jucători buni. I-am dat pe unii care nu jucat și am luat 3 titulari”, a spus Gigi Becali, patronul celor de la FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed