S-a aflat adevărul despre Florinel Coman! De ce a fost schimbat la pauză. Gigi Becali a făcut dezvăluiri complete

S-a aflat adevărul despre Florinel Coman. Gigi Becali a făcut dezvăluiri complete.

Patronul de la FCSB a vorbit despre schimbarea lui Florinel Coman cu Andrei Cordea la pauza meciului cu FCU Craiova, scor 3-1.

Gigi Becali s-a dezlănţuit

Becali a declarat că nu el a fost cel care a decis ca jucătorul să nu mai evolueze din a doua repriză, dar și că acest lucru s-a produs ca urmare a accidentării fotbalistului încă din minutul 16 al partidei.

De altfel, finanțatorul roș-albaștrilor a afirmat că Florinel Coman poate părăsi un meci ori de câte ori dorește să facă asta, dat fiind că este un jucător valoros.

„Florinel Coman. Băiatul a ieșit la pauză și a spus ”am simțit ceva la coastă când am căzut”. A zis doctorul să nu riscăm, mai bine lăsăm, să nu riscăm. A, păi domnule e frustrat Coman, l-a schimbat Becali. Păi cum să schimbi pe cel mai bun jucător? Coman, la ora asta, pentru că are valoare, iese când vrea el, nu îl schimb eu.

Eu mai înțeleg. Da, da, da. Deci, domnule, zice, l-a schimbat Becali, păi cum să-l schimbe Becali, că nu e nebun. Cum să-l schimb pe Coman, care e liderul echipei? Bine, îți dai seama, ei acum nu mai au de comentat fotbal. Ei au comentat ce face, cum face, de ce a schimbat Becali, cum a schimbat Becali. Când merge bine, ce bine a făcut Charalambous, când merge prost a făcut Becali”, a spus Gigi Becali, conform Fanatik.

Florinel Coman: „Am căzut prost”

Florinel Coman a făcut o primă repriză foarte bună, dar a fost înlocuit la pauză. La finalul meciului, fotbalistul a dezvăluit care a fost motivul abandonului său.

„Le-am făcut pe toate. Am și ratat o ocazie mare. A fost un joc bun, pe o căldură infernală. Este important că a ieșit bine. Cred că de trei ani nu am mai început campionatul cu o victorie. Nu le-am dat nicio șansă. Ne-am simțit puternici și am văzut că am fost peste ei încă de la început.

Suntem bucuroși că a ieșit bine. La acel penalty am căzut prost și am simțit o durere la spate. Am vorbit cu Elias. A fost mai bine să ies. Sper că în două zile mă refac. Știam că Andrea nu poate juca, așa că le-am pregătit cu Băluță, ne-am înțeles bine.

I s-a spus ce trebuie să facă și a făcut un meci foarte bun. Trebuie să mai creștem. Au fost greșeli, dar trebuie să îmbunătățim jocul”, a declarat Florinel Coman la finalul partidei cu FCU Craiova.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Darius Olaru, băgat în şedinţă! Ce i-a transmis Gigi Becali. Totul a devenit public

Darius Olaru, băgat în şedinţă! S-a aflat ce i-a...

Avertisment dur pentru Simona Halep! Verdict devastator al specialiştilor. Românca are mari probleme

Avertisment dur pentru Simona Halep! Verdict devastator al specialiştilor....

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed