Adrian Mititelu face anunţul momentului! Ce se întâmplă cu Andrea Compagno. Gigi Becali, direct vizat

Adrian Mititelu face anunţul momentului! S-a aflat ce se întâmplă cu Andrea Compagno. Gigi Becali, direct vizat. Peste o săptămână va avea loc primul derby din noua ediţie a Superligii, FCU Craiova-FCSB.

Adrian Mititelu a spus clar. Deşi se credea că Andrea Compagno va juca împotriva fostei sale echipe, lucrurile nu ar sta aşa.

Adrian Mititelu face anunţul momentului!

Adrian Mititelu a stabilit o clauză clară în contractul lui Andrea Compagno. „Transferul lui Compagno e clar: 1,5 milioane de euro, 10% dintr-un viitor transfer și 100.000 de euro la fiecare meci cu noi. Nu am avut nicio discuție cu Gigi Becali, nici nu urmează să avem. Nici dânsul n-a solicitat ceva vreodată, pentru că lucrurile sunt clare.

Când Compagno a fost transferat a avut un preț, iar în acest preț intră mai multe componente. Suma fixă, procentul din viitorul transfer, plus această clauză.

Singurul care decide dacă joacă sau nu Compagno este Gigi Becali. Când am vândut un jucător de nivelul lui Compagno am avut grijă să încasez ceva dacă este să mă lupt cu el”, a spus Mititelu, conform gsp.ro.

În afara lui Octavian Popescu, suspendat, FCSB mai are un absent pentru prima etapă, pe Andrea Compagno. Acordul semnat în vara anului trecut e valabil cinci ani, ceea ce-l îngrijorează pe italian. „Nu mi se pare normal să nu pot juca! Sper să se rezolve cumva”, a spus Compagno, în urmă cu câteva zile, conform sursei citate.

Echipa probabilă FCSB:

Târnovanu – Pantea, Dawa, Haruț, Radunovic – Djokovic, Șut, Olaru – Al. Băluță, Miculescu, F. Coman

Cum ar putea arăta FCU Craiova cu FCSB

R. Popa – Negru, Paramatti, Henriques, Mascarenhas – Dr. Albu, Vl. Achim, Van Durmen – Baeten, Chițu, Bahassa

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed