Jaqueline Cristian, meci de senzaţie în turul doi la Wimbledon! Dispută nebună cu Beatriz Haddad Maia. Calificarea s-a decis în setul decisiv

Jaqueline Cristian, meci de senzaţie în turul doi la Wimbledon! Dispută nebună cu Beatriz Haddad Maia. Calificarea s-a decis în setul decisiv. Românca era într-o perioadă de graţie după o altă victorie importantă în primul tur.

Jaqueline Cristian, locul 133 WTA s-a duelat de la egal la egal cu brazilianca Beatriz Haddad, locul 13 WTA.

Jaqueline Cristian, meci de senzaţie în turul doi la Wimbledon!

După victoria cu Lucia Bronzetti, Jaqueline Cristian spera să răstoarne din nou calculul hârtiei. De data aceasta a avut o misiune mult mai dificilă, adversara ei fiind la un pas de top 10.

Partida de la Wimbledon, de pe terenul 14 a început perfect pentru jucătoarea noastră. Acesta a fost primul meci direct dintre cele două jucătoare. Cristian a început foarte bine disputa cu Haddad Maia. A reuşit să câştige primul set al disputei cu 6-4, după 45 de minute de joc de la primul serviciu.

Jaqueline Cristian a început curajos şi setul secund. Din păcate, nu a reuşit să se impună. A pierdut cu 2-6, după 49 de minute de joc. S-a intrat în decisiv, acolo unde brazilianca a preluat conducerea foarte repede. I-a luat break lui Cristian şi s-a îndepărtat la 4-2. Românca şi-a câştigat serviciul, dar a avut handicap din cauza faptului că pierduse deja un break mai devreme.

Beatriz Haddad Maia şi-a câştigat lejer serviciul şi s-a îndepărtat la 5-3 în decisiv. Urma însă Cristian la serviciu, pentru a rămâne în meci. Jucătoarea noastră s-a ţinut cu dinţii de acest meci. Şi-a luat serviciul, dar brazilianca avea 5-4 şi urma la serviciu pentru câştigarea unei partide maraton. Din păcare pentru Jaqueline, Haddad maia a fost prea bună pe propriul serviciu. A închis setul trei cu 6-4 şi s-a calificat în al treilea tur al turneului de pa Wimbledon.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed