Avertisment teribil pentru echipa Armatei! Florin Prunea a spus clar. Când va câştiga Gigi Becali războiul pentru arena din Ghencea

Avertisment teribil pentru echipa Armatei! Florin Prunea a spus clar. S-a aflat când va câştiga Gigi Becali războiul pentru arena din Ghencea. Momentan, fanii echipei fără drept de promovare în Superliga se opun vehement revenirii celor de la FCSB pe Ghencea.

Fostul portar al echipei naţionale, Florin Prunea, intervine în scandalul momentului. FCSB vrea să joace derby-ul cu Dinamo de pe 22 iulie în ”templul fotbalului românesc”.

Avertisment teribil pentru echipa Armatei!

Suporterii echipei Armatei se opun. Florin Prunea a vorbit despre acest lucru și a dezvăluit de ce, în opinia sa, fanii refuză cererea celor de la FCSB. ”E cel mai important pas, îți dai seama că FCSB când intră acolo va juca cu stadionul plin. Atunci s-a terminat cu echipa de fotbal de la CSA Steaua. Și asta este o miză, a doua este exact ce a zis domnul Tudor, sunt într-un litigiu”, a declarat Florin Prunea, în direct la Digisport.

Suporterii echipei Armatei au transmis că echipa latifundiarului din Pipera nu va putea evolua pe Ghencea. Sebastian Tudor, vicepreședintele AS 47, a dezvăluit cum vor încerca fanii să blocheze acest lucru.

Acesta a anunțat că în weekendul în care FCSB și Dinamo vor juca, pe stadionul Ghencea va avea loc un anumit eveniment organizat de fanii CSA. ”Nu știu când joacă FC FCSB cu Dinamo, noi vrem să organizăm un eveniment într-un weekend din luna iulie pentru a celebra anumite lucruri de la echipă și pentru a apropria suflarea stelistă.

Noi știm doar ce vrem să facem noi, avem programul făcut din luna mai. Avem un eveniment de făcut și de promovarea echipei de fotbal, pe 22 sau 23 iulie.

Noi vrem să facem lucrurile normale pentru Steaua, iar legat de dorința celor de la FC FCSB SA să joace pe stadionul Ghencea, noi nu suntem de acord. Ne leagă un conflict de identitate, clubul din Liga 1 căpușează și parazitează Steaua de ani de zile.

Până nu vor înceta să mai folosească numele Steaua și să-și crească imaginea pe spatele Stelei, noi nu vom fi de acord”, a declarat Sebastian Tudor, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. Oare cat platesc suporterii pentru acest eveniment programat in iulie?
    Stadionul este facut din bani publici, nu din banii suporterilor.
    Cu o mica parte au contribuit si ei platind taxele la stat, dar acest lucru nu ii face proprietari
    Intretinerea stadionului o platesc ei impreuna cu Talpan?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed