Gigi Becali pregăteşte lovitura verii! Vedeta din Serie A care vine la FCSB. Dezvăluiri de ultimă oră

Gigi Becali pregăteşte lovitura verii! S-a aflat cine este vedeta din Serie A care vine la FCSB. Au apărut dezvăluiri de ultimă oră.

Roș-albaștrii au realizat trei transferuri în actuala campanie de mercato: Alexandru Băluță, Damjan Djokovic și Siyabonga Ngezana. Acum, Gigi Becali plănuiește să mai aducă un jucător la echipa sa.

Gigi Becali pregăteşte lovitura verii

Este vorba despre Vlad Chiricheș, despre care italienii au și făcut un anunț îmbucurător pentru cei de la FCSB.

După ce formația Cremonese a retrogradat în Serie B, Chiricheș vrea să-și găsească o altă echipă, în ciuda faptului că mai are contract până în 2024 cu gruparea de pe „Giovanni Zini”.

Potrivit celor de la Calciocremonese.it, fundașul ar urma să se întoarcă în România, fiind pe cale de a-și rezilia contractul cu cei de la Cremonese.

„Fundașul Vlad Chiricheș este gata să rezilieze contractul cu Cremonese. Deocamdată nu se știe exact care sunt intențiile fotbalistului. Dar nu poate fi exclusă o întoarcere în țara sa”, scrie sursa citată.

FCSB s-a despărțit în această vară de Joonas Tamm și de Iulian Cristea, motiv pentru care echipa bucureșteană se află în căutarea unui fotbalist care să ocupe zona centrală a apărării. Astfel, Chiricheș a fost ofertat deja de Gigi Becali, însă răspunsul jucătorului întârzie să apară.

Pe lista roș-albaștrilor se mai află și Seniko Doua (21 de ani), legitimat la Petrolul Ploiești. Totuși, ivorianul ar fi dorit și de cei de la CFR Cluj, potrivit publicației Bolanarede.pt.

După aducerea unui nou stoper la FCSB, Elias Charalambous ar putea contura două formule de joc, care să-i includă pe jucătorii: Târnovanu (Vlad) – Pantea (Crețu), Dawa (Haruț), Ngezana (-), Radunovic (Panțîru) – Djokovic (Băluță), Șut (Ov. Popescu), Olaru (Edjouma) – Coman (Cordea), Compagno (Miculescu), Octavian Popescu (M. Tănasă).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed