CFR Cluj vinde tot! Ce se întâmplă cu vedeta echipei. Oferte importante pentru tricolor

CFR Cluj vinde tot! S-a aflat ce se întâmplă cu vedeta echipei. Au apărut oferte importante pentru tricolor.

Cristian Manea (25 de ani) ar putea pleca de la CFR Cluj chiar în această vară. Fundașul lateral s-ar afla în vizorul formației Panathinaikos din Grecia.

CFR Cluj vinde tot

Presa elenă, citată de Spotmedia, a transmis că gruparea antrenată de Ivan Jovanovic ar fi pe cale să-i facă o ofertă oficială jucătorului român.

Mai mult, fotbalistul ar fi dorit și de alte două formații, Anderlecht și Dinamo Zagreb, conform Sport.ro. Manea ar vrea, însă, să plece la echipa belgiană.

De altfel, la sfârșitul sezonului trecut, după partida CFR Cluj-FCU Craiova, scor 1-0, din barajul pentru calificarea în preliminariile Conference League, fundașul a spus că intenționează să plece de la formația din Gruia.

„Dacă ar fi ceva bun pentru club, dar și pentru mine, de ce nu? Cred că mi-am făcut treaba aici. Mă simt foarte bine aici, sper să continuăm să ne batem la titlu, dar dacă va veni ceva, de ce nu? Poate e mai bine și pentru mine, în străinătate, undeva”, a spus acesta.

Cota de piață a jucătorului este de 3,5 milioane de euro, conform Transfermarkt. Cristi Manea a evoluat în 46 de partide, dând 5 goluri și 6 pase decisive pentru CFR Cluj în sezonul recent încheiat.

La naționala României, acesta are 22 de selecții și a marcat două goluri.

Manea a crescut la Academia Hagi. El a fost cumpărat în 2015 de Apollon Limasol, contra sumei de 2,5 milioane de euro. Ulterior, formația cipriotă l-a cedat, sub formă de împrumut, la echipele Mouscron, CFR Cluj, iar mai apoi la FCSB. Fundașul lateral a fost cumpărat de clujeni în 2020, contra sumei de 400 de mii de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed