Adrian Mititelu a dat lovitura verii! Vedeta care tocmai a semnat cu FCU Craiova. Este oficial + Verdict dur venit de la FIFA

Adrian Mititelu a dat lovitura verii! Vedeta care tocmai a semnat cu FCU Craiova. Este oficial. Oltenii au reuşit să aducă un fundaş central important după ce Andre Duarte a plecat de la echipă.

Trupa lui Adrian Mititelu l-a prezentat oficial pe fundaşul central Amar Kvakić. Acesta are dublă cetăţenie, atât bosniacă, cât şi austriacă.

Adrian Mititelu a dat lovitura verii!

Jucătorul a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până în vara anului 2024. Are opţiune de prelungire pentru încă trei sezoane. Tânărul fundaş bosniac, în vârstă de 20 ani, soseşte la gruparea din Bănie liber de contract. A evoluat ultima dată la Velez Mostar, din campionatul Bosniei.

De-a lungul carierei, Amar Kvakić a mai fost legitimat la echipe precum: Kapfenberger, Metalist Harkiv sau Floridsdorfer. Amar Kvakic este un fundaş polivalent, care poate juca şi pe partea stângă, dar şi ca inter, în linia mediană a terenului.

Kvakic a evoluat pentru selecţionatele U17, U18 şi U19 ale naţionalei Bosniei de 16 ori. A reuşit să înscrie un gol pentru U19, într-un amical cu Slovacia, scor 1-2. Jucătorul va avea la Craiova tricoul cu numărul 5, cel care a fost purtat în ultimii trei ani de Jérémy Huyghebaert.

Sunt şi probleme la echipa lui Adrian Mititelu. FIFA a dat verdictul în cazul litigiului dintre FCU Craiova și mijlocașul olandez Terell Ondaan. Jucătorul a fost dat dispărut de olteni în iulie 2022, cu un an înainte de expirarea contractului.

Oltenii au cerut suspendarea lui Ondaan pentru 4 luni și despăgubiri de 50.000 de euro pentru reziliere abuzivă. L-au acuzat pe fotbalist că nu s-a mai prezentat la pregătirile echipei, fără motiv. Forul de la Nyon a respins solicitările clubului patronat de Adrian Mititelu, conform gsp.ro.

La rândul său, jucătorul a cerut rezilierea din cauza unor restanțe salariale și a pretins plata integrală a contractului până la final, iunie 2023. Era vorba de 120.600 de euro. FIFA i-a acceptat doar parțial cerința.

Mai exact, Federația internațională a obligat gruparea din Bănie să-i plătească lui Ondaan 4.016 de euro. Asta reprezintă sumă rămasă neachitată din restanța reclamată de 15.600 de euro, salariul și chiria pentru lunile mai și iunie 2022. Terell Ondaan este încă fără angajament.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed