Ovidiu Burcă a mai dat afară un jucător! Fotbalistul tocmai a plecat de la Dinamo. Anunțul este oficial

Ovidiu Burcă a mai dat afară un jucător! Fotbalistul tocmai a plecat de la Dinamo. Anunțul este oficial.

În ciuda faptului că cei de la Dinamo au interdicție la transferuri, Ovidiu Burcă a decis să încheie colaborarea cu fundașul Alin Șerban.

Ovidiu Burcă a mai dat afară un jucător

Alin Șerban (20 de ani) fusese împrumutat de la CS Mioveni în sezonul precedent. El a evoluat în 12 partide pentru cei de la Dinamo.

„Mulțumim, Alin Șerban! Fundașul în vârstă de 20 ani, împrumutat pentru sezonul 2022-23 de la CS Mioveni, își va încheia, oficial, raporturile contractuale cu Dinamo București la data de 30 iunie 2023.

12 apariții în meciurile oficiale a avut Șerban pentru clubul nostru, fiind parte din lotul care a promovat Dinamo în Superliga României!

Clubul îi mulțumește pentru devotamentul, spiritul de care a dat dovadă, dar și pentru performanțele obținute și îi urează mult succes în carieră!”, au transmis cei de la Dinamo prin intermediul paginii lor de Facebook.

Cota de piață a lui Șerban este de 75.000 de euro, conform Transfermarkt.

Iulian Mihăescu: „Ne așteaptă un campionat foarte greu”

Iulian Mihăescu (60 de ani), antrenor secund la Dinamo, a afirmat recent că „roș-albii” vor ca în sezonul următor să termine campionatul pe locul 7, poziție ce duce la barajul pentru Conference League, conform Prosport.

„Ne așteaptă un campionat foarte greu. Cum a zis și Andrei, suporterii trebuie să aștepte că la început vom fi la 70-80%. Și dacă se deblochează transferurile, îți vin jucători, dar până intră în programul echipei, durează.

Totodată, trebuie să faci un lot omogen, mai apar discuții că a venit X sau Y pe nu știu ce bani. Totuși, e nevoie. Vreo patru jucători, cred eu. Ai nevoie la fundașii centrali, la atacanți. Vedem ce găsim.

Eu zic să fim pe locul 7, să nu avem emoții. Eventual, dacă se poate, să dăm și un baraj, să nu avem emoții. Așa facem noi, începem greu, dar o să începem bine”, a afirmat Iulian Mihăescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed