Mihai Stoica a dat verdictul! Singurul jucător apreciat de şeful de la FCSB. A făcut praf naționala lui Săndoi

Mihai Stoica a dat verdictul. După ce naționala României U21 a fost eliminată de la Campionatul European, Mihai Stoica a avut o reacție dură. Managerul de la FCSB a remarcat un singur jucător.

România U21 a pierdut și al doilea meci din grupă și a fost eliminată de la turneul final.

Mihai Stoica a dat verdictul

Naționala de tineret antrenată de Emil Săndoi a pierdut meciurile cu Spania și Ucraina și a fost eliminată de la Campionatul European. Românii nu au reușit să marcheze niciun gol.

Mihai Stoica nu s-a abținut și i-a făcut praj pe tricolori. Managerul celor de la FCSB a recunoscut că a remarcat un singur fotbalist. Singurul care a confirmat, în opinia lui MM, este Valentin Mihăilă.

„Eu cred că nu este o generaţie atât de valoroasă. Ca să câştigi, trebuie să ataci. Pe linia de fund sunt trei jucători născuţi 2000-2001. În atac sunt variante, dar este o generaţie modestă. În afară de Mihăilă, care arăta altceva, nu a fost o generaţie extraordinară”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Emil Săndoi s-a plâns după meciul cu Spania că nu a avut prea multe soluții în alcătuirea lotului. 

„Nimeni nu ne va putea convinge pe noi, cei care păstorim cluburile, că această regulă [U21] este bună. Această regulă distruge cluburile! Ce spune Emil Săndoi este ceva foarte grav și are mare dreptate.

Am întrebat conducători: «De ce joacă fotbaliștii pe alte poziții decât cele de bază?». Îmi răspundeau că «Da, antrenorul vrea să-l folosească în margine, că e tânăr și nu are încredere în zona centrală». Îi distrugem! Cu ce ne ajută marea regulă?”, spunea oficialul celor de la FCSB, înaintea meciului de sâmbătă cu Ucraina.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed