Marius Șumudică nu a avut milă. I-a făcut praf pe elevii lui Emil Săndoi după meciul cu Ucraina U21: ‘Dezastruos! Am un semn de întrebare’

România U21 a pierdut ambele meciuri jucate în grupele Campionatului European și a fost eliminată.

Marius Șumudică nu a avut milă de tricolori. A dat de pământ cu echipa lui Emil Săndoi.

Marius Șumudică i-a făcut praf pe elevii lui Emil Săndoi

Antrenorul lui Al Raed a avut un discurs dur după ce România U21 a fost învinsă de Ucraina U21. În primul meci de la Campionatul European de tineret, românii au pierdut în fața selecționatei Spaniei. 

Marius Șumudică a remarcat doar doi jucători. Stefan Târnovanu și Alexandru Pantea.

„Sunt multe aspecte de discutat, nu avem timp. Este dezastruos pentru mine, având în vedere că organizăm grupa, jucăm în fața suporterilor și nu avem puterea, personalitatea de a domina adversarul. Astăzi nu ne ajutau decât cele trei puncte. Terminăm jocul apărându-ne ca la handbal. Ucraina face 715 pase, iar tu 249.

Este ceva incredibil! Lor le era bun și un egal, făceau 4 puncte. Nu înțeleg cum să te aperi? Cum treci cu 3 mijlocași centrali? Dai tonul, dai semnalul, lipsă de încredere. A venit Screciu, am plâns pentru Târnovanu. Jos pălăria pentru acest băiat, a avut 5 intervenții, el ne-a ținut în joc.

La ce să lucrăm? La posesie! Am văzut o echipă a Ucrainei incredibilă, gândiți-vă cu ce se confruntă băieții ăștia. Ne-au dominat și fizic! La posesie am văzut fundașii centrali la 40 de metri de poarta noastră, dominând, controlând”, a spus Marius Șumudică la „Fotbal Club” de la Digi Sport.

„Unii păreau și plictisiți”

Antrenorul a continuat.

„Unii păreau și plictisiți când au intrat. Poate sunt deranjați că n-au mai mers prin vacanțe. În ultimele minute ne apăram ca Gyor la handbal, parcă ne ataca Ferencvaros.

În afară de Târnovanu, mie îmi place Țicu, fundașul stânga, ar trebui să urce mai sus. Îmi pare rău de Dican. Mie îmi place și de Pantea”, a mai declarat Șumudică.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed