Lovitură totală pentru Gigi Becali! Şeful de la FCSB a pierdut milioane de euro. Anunţ devastator în direct

Lovitură totală pentru Gigi Becali! Şeful de la FCSB a pierdut milioane de euro. Un anunţ devastator a apărut în direct.

Gigi Becali a plătit peste 3 milioane de euro pentru fotbaliștii Andrea Compagno și David Miculescu.

Lovitură totală pentru Gigi Becali

Acum, ar părea că cei de la FCSB nu-și vor putea recupera investițiile, Victor Becali afirmând, de altfel, că finanțatorul roș-albaștrilor i-a supraevaluat pe cei doi atacanți.

UTA Arad l-a cedat pe David Miculescu la FCSB contra sumei de 1,7 milioane de euro, în vreme ce FCU Craiova a primit 1,5 milioane de euro în schimbul lui Andrea Compagno.

„Compagno, să spunem, și-a făcut treaba! Dar probabil se aștepta mai mult de la Miculescu. Eu vă spun că nimeni din străinătate nu ar fi oferit sumele cu care au fost cumpărați Miculescu și Compagno. Cum știe toată lumea, Gigi Becali plătește dacă își dorește ceva. Chiar dacă a plătit mai mult decât valorau jucătorii la vremea respectivă.

Miculescu era pe la loturi, urmărit, dar nimeni n-a oferit o sumă care să se apropie de un milion de euro. La fel și în cazul lui Compagno, care e un tip serios, muncitor, așa mi se pare. Dar are multe goluri din penalty (n.n. întrebat de cifrele lui Andrea Compagno). A jucat prin Malta, a ajuns la Craiova, un italian care ar fi putut să joace prin Serie C, în divizia a doua din Italia”, a dezvăluit Victor Becali, conform Prosport.

Fostul tehnician al lui Miculescu de la UTA Arad, Alexandru Gaica, i-a luat apărarea fotbalistului, despre care spune că este un jucător „puternic”.

„Probabil e și o problemă de acomodare, care face să fi intrat în acest con de umbră. David e însă un băiat puternic, a mai trecut și în pandemie printr-o perioadă critică și a găsit resurse să revină, cum se va întâmpla și acum”, a spus Gaica.

Gigi Becali: „Compagno poate să plece de la FCSB”

Recent, Gigi Becali a anunțat că are de gând să-l vândă pe Compagno contra sumei de 2,5 milioane de euro.

„Din punctul meu de vedere, Compagno poate să plece de la FCSB dacă echipa care ne-a făcut o primă ofertă îmi dă 2,5 milioane de euro, atât cât eu le-am cerut.

Dacă vor accepta să îmi dea suma asta de bani, atunci îi voi da drumul lui Compagno. Echipa care îl vrea este de la arabi, dar nu vă pot spune care este numele ei. Dacă o să plece Compagno, eu voi mai aduce doi atacanți. Dar, dacă o să rămână la FCSB, voi mai transfera doar un singur atacant.

Nu pot să zic că nu ne-am făcut treaba cu el. Stăteam destul de prost în atac până să vină Compagno la FCSB. Se vedea clar că nu avem un vârf de careu, iar Compagno de la echipa lui Adrian Mititelu era cel mai bun vârf din prima ligă pe acest post”, a afirmat Gigi Becali, conform aceleiași surse.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed