Decizie de ultimă oră a lui Edi Iordănescu! Ce a fost obligat să facă înaintea meciului cu Elveția. Este oficial

Decizie de ultimă oră a lui Edi Iordănescu. Selecționerul a fost obligat să convoace de urgență pentru meciul cu Elveția un jucător de la U21.

Elveția – România se joacă luni, 19 iunie, de la ora 21:45. Tricolorii ocupă în acest moment poziția secundă în grupă.

Decizie de ultimă oră a lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a fost obligat să-l cheme de urgență la naționala României pe Valentin Țicu (22 de ani) de la Petrolul Ploiești. Fundașul lateral mai fusese selecționat la naționalele U19 și U21.

Jucătorul celor de la Petrolul se află în cantonament cu naționala României U21 fiind chemat de Emil Săndoi pentru Campionatul European de Tineret. Acesta se va alătura lotului condus de Iordănescu duminică, scrie FRF.ro. 

Selecționerul a fost nevoit să apeleze la această soluție după ce Camora s-a accidentat la meciul cu Kosovo, iar Andrei Rațiu și Raul Opruț au și ei probleme.

„Având în vedere că trei fundași laterali acuză probleme medicale, Andrei Rațiu, Mario Camora și Raul Opruț, iar șansele ca măcar unul dintre ei să fie recuperat până la ora jocului din Elveția sunt minime, selecționerul Edward Iordănescu a decis să îl cheme la echipa națională pe Valentin Țicu.
Fotbalistul în vârstă de 22 de ani se află în cantonamentul de la Mogoșoaia acolo unde România U21 se pregătește pentru EURO U21. Țicu se va alătura lotului mâine, la Zurich, acolo unde vor ajunge și tricolorii în jurul prânzului”, este comunicatul FRF.

România ocupă locul doi în grupă, cu două puncte mai puțin decât liderul Elveția. Primele două clasate se califică direct la Campionatul European de anul viitor, din Germania.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed