Adrian Mititelu a dat lovitura verii! Vedeta care a ajuns la FCU Craiova. Imagini fabuloase cu fotbalistul argentinian / Video

Adrian Mititelu a dat lovitura verii! Vedeta care a ajuns la FCU Craiova. Imagini fabuloase cu fotbalistul argentinian. Patronul Ştiinţei a făcut dezvăluiri despre ultima achiziţie a echipei alb-albastre.

Adrian Mititelu îi face echipă de Europa lui Joao Janeiro. După Juan Bauza și Yassine Bahassa, Mititelu a mai adus un jucător care se anunţă o senzaţie pentru Superliga.

Adrian Mititelu a dat lovitura verii!

Adrian Mititelu l-a adus la FCU Craiova pe fundașul dreapta argentinian, Gabriel Compagnucci. Jucătorul de 31 de ani poate evolua şi ca extremă. Legitimat la Club Atletico Belgrano, locul 8 în prima ligă a Argentinei, Compagnucci a fost cumpărat de FC U Craiova pentru mai puțin de 200.000 de euro, conform prosport.ro. Argentinianul urmează să se alăture echipei în scurt timp.

Oficialii din Bănie au fost impresionați de tehnica jucătorului, dar și de aportul ofensiv al acestuia. Fundașul a evoluat la două cluburi importante din America Sud, Newell’s Old Boys și Tigre.

Transferul lui Gabriel Compagnucci a reprezentat o urgență pentru Adrian Mititelu. FCU Craiova a avut probleme pe acest post sezonul trecut. Aducerea lui Compagnucci este a doua achiziție a verii pentru FC U Craiova, după cea a lui Mosses Abbey, marele pariu al clubului.

„Abbey va fi senzația Ligii 1, o să-l vedeți! Știți că am ochi, greu ratez eu. Va fi un jucător la fel de interesant ca Bahassa. Are ceva ce foarte greu găsești. Are tehnică în regim de viteză foarte mare și execuții. Va înnoda picioarele fundașilor din Liga 1.

Are 1.64m, înălțimea lui Diego Maradona. Așa cred eu, poate fac afirmații aiurea, dar rămâne ca timpul să confirme sau să infirme. Consider că am adus iar un jucător bun pentru Liga 1, care va anima fotbalul, va face fericiți suporterii noștri și va face nefericiți suporterii adverși”, declara Adrian Mititelu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed