Dumitru Dragomir a luat foc. A dat de pământ cu un impresar: ‘Îl spulber! Să stea în banca lui’

Dumitru Dragomir s-a enervat cumplit după ce a auzit ce a spus Florin Manea despre el.

Impresarul a declarat că fostul președinte al LPF nu se pricepe la jucători, iar răspunsul a venit imediat.

Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Florin Manea

Florin Manea a fost ironic la adresa lui Dumitru Dragomir, despre care a spus că nu prea se pricepe la jucători. Impresarul s-a enervat după ce fostul președinte LPF a spus despre Radu Drăgușin că are unele carențe și a făcut comparație între Superliga și Serie B din Italia.

Răspunsul lui Dumitru Dragomir nu a întârziat să apară. omul de afaceri l-a făcut praf și i-a transmis că are 7 zile la dispoziție să-și ceară scuze. Nu s-a putut abține și a amintit la GSP.ro și despre momentul în care Manea a fost arestat pentru implicarea în mafia pariurilor în 2004.

„Manea se pricepe la fotbal? Ce a condus el? A condus taică-su, nu el! Florin să stea în banca lui, că nu știu dacă e bine. El s-a ocupat de altceva în America și se leagă de mine? Vai de curul lui, îl spulber!

Măcar să se priceapă la fotbal! Dacă se pricepea, îl dădea Rapid afară? Spuneți-i că aștept scuzele lui într-o săptămână. Dacă nu, îl provoc să… ne facem de râs.

Păi ce, eu sunt scouter? Negustor de fotbaliști? Când o avea el cum i-am scos eu pe Lăcătuș și alți 10-15 fotbaliști de talie europeană, atunci să vorbească cu mine! Eu de meserie sunt antrenor, să nu uite. El de meserie este altceva.

Dar stau în banca mea deocamdată, sunt nervos cu nervii. Mi-a mai spus cineva de la Rapid că a mâncat rahat vizavi de mine. Nu mai am nimic cu fotbalul, sunt pensionar și mă rog la Dumnezeu să mai trăiesc 20-30 de ani”, a declarat Dragomir.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed