Gigi Becali pregăteşte lovitura verii! Vedeta care poate ajunge la FCSB. Dezvăluiri de ultimă oră

Gigi Becali pregăteşte lovitura verii! Vedeta care poate ajunge la FCSB. Au apărut dezvăluiri de ultimă oră.

Echipa națională de fotbal a României joacă astăzi, de la ora 21:45, cu Kosovo, meciul din preliminariile Campionatului European din 2024.

Gigi Becali pregăteşte lovitura verii

Kosovo i-a convocat la această partidă pe Ermal Krasniqi (24 de ani), care joacă la CFR Cluj, dar și pe Florian Loshaj (26 de ani), fostul fotbalist de la Poli Iași, actualmente legitimat la Istanbulspor.

Loshaj a reușit să impresioneze la Poli Iași în prima parte a stagiunii 2019-2020. El a jucat în 19 meciuri și a dat 3 goluri în Liga 1.

Kosovarul are 17 selecții la națională. El a semnat în ianuarie 2020 cu Cracovia Krakow din Ekstraklasa Poloniei. Mai apoi, în februarie 2023, Loshaj a plecat în Turcia, la Istanbulspor. Acum, el este dorit la formația lui Gigi Becali, care ar vrea să negocieze un contract cu fotbalistul.

„Noul nostru jucător a semnat un contract pe patru sezoane și jumătate în prezența președintelui clubului, Ecmel Farik Sarialioglu”, au transmis atunci cei de la Istanbulspor pe pagina oficială de Twitter.

Pe când evolua la Poli Iași, Florian Loshaj a fost dorit de formațiile FCSB, CFR Cluj, CSU Craiova, dar și de Viitorul (actualmente Farul), conform Prosport.

„Ne bucură interesul pentru Loshaj, asta înseamnă că suntem un club credibil. Noi, însă, nu avem nicio ofertă pe adresa clubului. Deocamdată, Loshaj nu este de vânzare! Ne dorim, cu certitudine, ca Loshaj să devină cel mai scump transfer din istoria clubului nostru” spunea Adrian Ambrosie la acel moment.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed