Mihai Rotaru s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa unei legende. Ce l-a scos din minţi pe patronul lui CSU Craiova

Mihai Rotaru s-a dezlănţuit! A lansat un atac devastator la adresa unei legende. S-a aflat ce l-a scos din minţi pe patronul celor de la CSU Craiova.

Finanțatorul craiovenilor a reacționat la afirmațiile făcute de Helmut Duckadam referitor la revenirea lui Alexandru Mitriță (28 de ani) la CSU Craiova.

Mihai Rotaru s-a dezlănţuit

Extrema stângă a jucat la Al Raed în sezonul precedent, echipa antrenată de Marius Șumudică. El a fost împrumutat de la New York City FC, însă contractul lui cu formația americană a expirat, astfel că Mitriță s-a întors la CSU Craiova.

Potrivit lui Mihai Rotaru, jucătorul ar fi renunțat la o ofertă de 2,5 milioane de euro pentru a reveni în România. Din acest motiv, craiovenii au fost ironizați de Helmut Duckadam, care nu crede că Mitriță a primit o astfel de propunere.

„Am auzit că Mitriță a renunțat la 3 milioane de euro. Chiar ne cred proști ăștia? Ce dracu’! Să fim serioși! A renunțat la trei milioane ca să se întoarcă la dragostea lui, orașul natal. Mă lăsați? Cum să cred așa ceva?”, a spus Duckadam, conform Digi Sport.

Conform Prosport.ro, formația din Emiratele Arabe Unite care l-a dorit pe român este Al Ittihad Kalba, acolo unde a evoluat în sezonul trecut și un alt fost fotbalist de la CSU Craiova, Alexandru Cicâldău, împrumutat de la Galatasaray Istanbul.

Mihai Rotaru: „A renunțat la 2,5 milioane de euro”

Rotaru s-a arătat deranjat de afirmațiile fostului portar și l-a taxat în termeni duri pe acesta, potrivit Digi Sport.

„Domnul Duckadam a sărit puțin gardul, a zis că «ăștia» mă iau la mișto. Sunt curios cine sunt «ăștia»? Anul trecut, Mitriță s-a antrenat cu Silviu Lung la noi în bază. A venit oferta de la arabi și au plecat. Eu le-am zis să se ducă acolo, ei nu voiau! Alexandru Mitriță n-a vrut să plece pentru 1,25 milioane de euro! A vrut să rămână la Craiova, dar eu nu l-am lăsat. I-am zis să plece, că e tânăr.

În iarnă a vrut să renunțe, am făcut ofertă către New York City, de un milion de euro. New York a fost de acord, arabii nu au vrut să îl lase. Ar fi renunțat la 1,25 milioane, iar în iarnă la 625.000 de euro. Acum a renunțat la 2,5 milioane de euro, cu tot cu prime.

Mi-a zis că are nevoie să vină acasă și să se reîncarce. Dacă pentru domnul Duckadam e ușor să stea la arabi, pentru Alexandru nu e”, a afirmat Mihai Rotaru, conform sursei citate anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed