Dezvăluiri de ultimă oră de la FCSB! Vedeta pe care a pus ochii Gigi Becali. Urmează să ajungă la vicecampioană

Dezvăluiri de ultimă oră de la FCSB! Gigi Becali a pus ochii pe un jucător de la Sheriff Tiraspol.

Latifundiarul din Pipera vrea să aducă un fundaș, i-a făcut oferta și așteaptă răspunsul.

Vedeta pe care a pus ochii Gigi Becali

Gigi Becali anunță că va aduce în doar câteva zile un fundaș pe care este dispus să dea bani. Nu a vrut însă să dea detalii.

„Eu bag bani. Azi sau mâine aduc un fundaș central pe care dau bani. E din străinătate, nu din România. Nu spun mai multe”, a spus, marţi, Gigi Becali.

Șeful de la FCSB ar fi pus ochii pe Stjepan Radeljic, jucătorul lui Sheriff Tiraspol, potrivit fanatik.ro. Fundașul de 25 de ani mai are însă o ofertă de la Dinamo Zagreb. Fotbalistul de 2.01 metri a ajuns în atenția lui Becali după ce Vlad Chiricheş nu a dat deocamdat nicciun răspuns, iar Andre Duarte pare că nu poate pleca de la FCU Craiova.

Radeljic a jucat în sezonul trecut 16 meciuri în cupele europene și i-a impresionat pe toți. De asemena, acesta are 12 selecții la naționala Bosniei U21. Bosniacul are o cotă de piaţă de 750.000 de euro.

„Eu nu mai iau jucători la întâmplare. Am zis ca măcar până pleacă echipa să avem 3-4-5 jucători. Atâția vreau să iau, dar nu mai iau la întâmplare. Vreau să iau jucători care sunt sigur că joacă. Așteptăm. Lui Djokovic i-am făcut o ofertă. Așteptăm răspuns! La Băluță, Chiricheș așteptăm răspuns. Ei cred că așteaptă ceva mai bun și dacă nu cade ceva mai bun vin la FCSB. Mă refer la Chiricheș și Djokovic”, a spus Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed