O vedetă din România, dezvăluiri despre presupusa relație cu un fotbalist celebru! Unde s-au văzut cei doi. Nu s-a mai abţinut şi a spus totul / Foto

O vedetă din România, dezvăluiri despre presupusa relație cu un fotbalist celebru.

După ce s-a spus că ar avea o relație cu Altay Bayındır de la Fenerbahce, Alexandra Stan a decis să spună adevărul. Cântăreața a dezvăluit că s-au întâlnit în Spania.

Alexandra Stan, adevărul despre relația cu Altay Bayındır

Alexandra Stan a acordat un interviu chiar de ziua ei în care a vorbit despre speculațiile apărute în presă. Au existat o mulțime de articole în care se spunea că artista s-ar iubi cu Altay Bayındır de la Fenerbahce.

Alexandra a recunoscut că s-au întâlnit și sunt prieteni, dar nu au o altfel de relație.

„El stă în Turcia. Am vorbit de câteva ori pe Instagram. Anul trecut mi-a scris el când eram în Turcia. Dar el e genul de băiat foarte serios, care nu iese niciodată, nu are relații. Muncește foarte mult, e tânăr și trage tare.

Am ieșit o singură dată, dar într-un grup de prieteni, anul trecut. După ziua mea, ne-am văzut în Barcelona. În Turcia nu ne-am întâlnit niciodată. Mai vorbesc cu el. Dar, de dimineața până seara are antrenamente. Nu are prietenă”, a declarat Alexandra Stan, pentru CANCAN.

Cântăreața spune că de aproape un an este singură și nu se grăbește să-și găsească un iubit.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed