Rivala Simonei Halep, implicată într-un scandal uriaş! Acuzaţii grave la adresa sportivei. Totul a devenit public, în plin război / Foto

Rivala Simonei Halep, implicată într-un scandal uriaş! Au fost lansate acuzaţii grave la adresa sportivei.

Aryna Sabalenka (25 de ani, locul 2 WTA) a ajuns în mijlocul unor controverse la Roland Garros, după victoria contra Irynei Shymanovich (25 de ani, locul 214 WTA) din turul doi, scor 7-5, 6-2.

Rivala Simonei Halep, implicată înr-un scandal uriaş

În timpul conferinței de presă de după meci, jucătoarea din Belarus a fost întrebată dacă îl susține pe liderul țării sale, Aleksandr Lukașenko, un aliat al Federației Ruse în războiul din Ucraina.

„Vreau să te întreb două lucruri. Primul, despre Belarus. În 2020, ai semnat o scrisoare de susținere pentru Lukașenko, în timp ce tortura și bătea protestatarii în stradă. Apoi, ai sărbătorit Anul Nou cu el. Cum poți susține un dictator, ca posibil număr 1 mondial?”, a fost întrebarea incomodă formulată de un jurnalist ucrainean.

Sabalenka a dat un răspuns evaziv, ea spunând: „Nu am niciun comentariu de făcut, așa că îți mulțumesc pentru întrebare”.

Apoi, jurnalistul ucrainean a replicat: „A doua întrebare. Spui mereu că nimeni nu susține războiul. Dar poți spune: ‘Eu, Aryna Sabalenka, condamn ferm faptul că Belarusul atacă Ucraina cu rachete și vreau să se oprească acum’?”, a spus acesta, însă jucătoarea a refuzat să răspundă.

„Practic, susții totul pentru că nu vorbești! Nu ești o persoană neînsemnată, Aryna, ai putea să…”, a spus apoi jurnalistul, care a fost întrerupt apoi de ofițerul de presă, cel care a afirmat: „(nr. Aryna Sabalenka) a spus că nu îți va răspunde la întrebare”.

„Da, e clar, acum știm totul”, a replicat ucraineanul, moment în care Sabalenka a răspuns: „Ai primit destule răspunsuri de la mine. Nu mai am de făcut niciun comentariu”.

De altfel, în primul tur de la Roland Garros, Sabalenka a jucat cu Marta Kostyuk. La sfârșitul partidei, jucătoarea din Ucraina a refuzat să dea mâna cu adversara ei. Din pricina gestului său, Kostyuk a fost huiduită de spectatorii veniți să asiste la meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed