Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali! Afirmaţii şocante în direct. Patronul de la FCSB se va enerva grav

Mihai Stoica, contre la adresa lui Gigi Becali! Patronul de la FCSB se va enerva grav.

Managerul general de la FCSB l-a contrazis pe Gigi Becali. Cel dintâi a afirmat că nu ar fi vrut ca Joonas Tamm (31 de ani, fundaș central) să părăsească echipa în vară.

Mihai Stoica, contre la adresa lui Gigi Becali

Totuși, patronul roș-albaștrilor a luat decizia de a rezilia contractul cu Joonas Tamm. În acest context, Stoica a reiterat că Gigi Becali nu se consultă cu echipa sa în ceea ce privește transferurile.

„Tamm nu rămâne. Dacă ar fi fost după mine? Bineînţeles că ar fi rămas. Cred că a fost o achiziție bună. Conform InStat, este jucătorul care a câştigat cele mai multe dueluri în Superligă, defensive şi aeriene.

Spun că ar fi rămas, dar nu plătesc eu salariile jucătorilor. E ultimul jucător pe care l-am propus la Steaua. Eu sunt preşedintelele Consiliului de Administraţie, nu am atribuţii pe linie sportivă. Deciziile aparţin patronului şi nu are nicio importanţă ce gândesc alţii. El este cel care decide, care plăteşte”, a acuzat Mihai Stoica, conform Orange Sport.

Mai nou, FCSB este în căutarea a 3 stoperi. Unul dintre fundașii centrali care sunt doriți la echipa bucureșteană este Vlad Chiricheș (33 de ani).

„Acum urmărim jucători interesanți în acest compartiment, în afara lui Vlad Chiricheș. Am mai rămas doar cu Dawa, deci va trebui să luăm încă 3 fundași centrali. Andre Duarte de la FCU Craiova nu e o variantă, e vorba despre jucători străini”, a mai spus Stoica.

Cota de piață a lui Tamm este de 800.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În actualul sezon, jucătorul a evoluat în 44 de partide, el reușind să înscrie 4 goluri.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed