Surprizele uriașe pregătite de Gigi Becali! Ce jucători vrea sa aducă la FCSB. S-a aflat totul

Surprizele uriașe pregătite de Gigi Becali! Ce jucători vrea sa aducă la FCSB. S-a aflat totul. Anunțul momentului vine din tabăra vicecampioanei.

Gigi Becali întărește lotul vicecampioanei! Patronul celor de la FCSB are noi ținte pentru perioada de mercato din vară, iar fanii „roș-albaștrilor” vor fi în culmea fericirii.

Gigi Becali are noi ținte

Gigi Becali are noi ținte! Latifundiarul din Pipera vrea să întărească lotul echipei pregătite de Elias Charalambous, după ce formația a ratat un nou titlu de campioană.

Principalul jucător de care „roș-albaștrii” sunt interesați este Vlad Chiricheș, care a retrogradat cu Cremonese în acest sezon. Totuși, acesta nu a dat încă un răspuns vicecampioanei, așa că oficialii formației iau în calcul și alte variante.

Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, Andrei Burcă ar fi dorit și el de către Becali, dar cum o mutare este puțin probabilă, latifundiarul are și un plan de rezervă. Este vorba despre Igor Armaș, căpitanul celor de la FC Voluntari.

Fotbalistul din Republica Moldova are 35 de ani și este cotat la 400.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Un alt jucător care ar mai putea ajunge în „curtea” vicecampioanei este Andraz Struna. Acesta este legitimat la formația Tabor Sezana, dar contractul său se încheie la finalul acestei luni și ar putea ajunge gratis la formația „roș-albastră”.

Struna are 34 de ani și este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la doar 50.000 de euro. De-a lungul carierei, acesta a evoluat pentru: Koper, Cracovia, PAS Giannina, Hearts, New York City, Anorthosis, FC Voluntari, Triestina și Tabor Sezana.

Acesta le-a atras atenția celor de la FCSB datorită faptului că este un fundaș polivalent, care poate juca pe toate pozițiile din apărare.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed