Ștefan Radu are Roma la picioare! Oficialii de la Lazio îi pregătesc un spectacol românului. Informația momentului vine din Italia

Ștefan Radu are Roma la picioare! Oficialii de la Lazio îi pregătesc un spectacol românului. Informația momentului vine din Italia.

Ștefan Radu își va încheia cariera în această săptămână, iar oficialii clubului din capitala Italiei i-au pregătit un moment special fundașului român.

Ștefan Radu se retrage

Ștefan Radu se retrage! Fundașul celor de la Lazio a decis să nu își mai prelungească contractul cu formația din capitala peninsulei, iar duminică va juca ultimul meci din carieră, în tricoul formației antrenate de Maurizio Sarri.

Lazio va juca ultima partidă de pe teren propriu, din acest sezon, împotriva celor de la Cremonese, echipă care este deja retrogradată în Serie B.

Pentru această partidă, cei de la Lazio au pregătit un moment special pentru fotbalistul român. Acesta va fi introdus în teren de către Sarri, pentru a fi ovaționat de către fani și să bifeze partida cu numărul 427 pentru echipa sa.

La meciul de duminică, în tribunele stadionului Olimpico vor fi peste 60.000 de spectatori.

Românul este fotbalistul cu cele mai multe meciuri adunate pentru Lazio, din istorie. Acesta a jucat 426 de meciuri și a reușit 8 goluri și 21 de pase decisive pentru „Vulturi”.

În acest sezon, Radu a jucat doar două meciuri pentru Lazio, ambele în Europa League.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed