Anunţul momentului pentru Adrian Mititelu! Şeful lui FCU Craiova se va enerva cumplit. S-a aflat chiar înaintea meciului

Anunţul momentului pentru Adrian Mititelu! Şeful lui FCU Craiova se va enerva cumplit. S-a aflat chiar înaintea meciului. Este deja oficial. Cei de la Comisia Centrală a Arbitrilor au anunțat brigada de arbitri delegată la meciul dintre FCU Craiova și FC Voluntari, barajul din play-out pentru Conference League.

Adrian Mititelu îşi va ieşi din minţi când va afla cine conduce acest meci crucial. CCA l-a delegat pe gafeurul Horaţiu Feşnic.

Anunţul momentului pentru Adrian Mititelu!

Horațiu Feșnic, din Cluj-Napoca, este cel care a făcut praf meciul Rapid-FCSB 1-0. Nu a eliminat doi jucători de la echipa giuleşteană. A şi fost suspendat 4 etape pentru aceste decizii. Feşnic va conduce la centru partida FCU Craiova-FC Voluntari. Va fi ajutat la cele două tușe de Ovidiu Artene, din Vaslui, respectiv de Ciprian Danșa, din Satu-Mare, se arată pe site-ul oficial al CCA.

În camera VAR va fi arădeanul Ovidiu Hațegan. Acesta va fi ajutat de asistentul Marius Badea, din Râmnicu-Vâlcea. Al patrulea arbitru va fi Bogdan Dumitrache, din București.

Partida dintre FCU Craiova și FC Voluntari va fi prima pe care clujeanul Horațiu Feșnic o va conduce, după ce a gafat în Rapid – FCSB 1-0. Atunci nu le-a acordat două cartonașe roșii giuleștenilor.

CCA, condusă de elenul Kyros Vassaras, a hotărât să-l suspende timp de 4 etape pe Horațiu Feșnic. Asta deși, inițial, CCA, prin vocea lui Vassaras, susținea că Feșnic nu a greșit în derby-ul bucureștean.

Câştigătoarea meciului FCU Craiova-FC Voluntari va disputa ultimul baraj de Conference League, cu CFR Cluj sau CSU Craiova. Totul se va decide duminică seara, de la ora 20.30. Atunci se vor juca meciurile CFR Cluj-Farul şi CSU Craiova-Sepsi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed