Edi Iordănescu i-a decis soarta lui Ianis Hagi! Ce este obligat să facă tricolorul pentru a fi convocat. Este singura şansă

Edi Iordănescu i-a decis soarta lui Ianis Hagi! S-a aflat ce este obligat să facă tricolorul pentru a fi convocat. Este singura şansă pentru a ajunge la echipa naţională la meciurile din iunie, din preliminariile EURO 2024.

Ianis Hagi nu a fost convocat pentru primele două meciuri din preliminariile EURO 2024. Acum, Edi Iordănescu pune condiţii.

Edi Iordănescu i-a decis soarta lui Ianis Hagi!

Ianis Hagi trebuie să joace la Rangers pentru a fi selecţionat de către Edi Iordănescu. Altfel, dacă nu va avea meciuri în picioare nu va prinde lotul pentru dubla cu Kosovo și Elveția. Gică Hagi, dar şi mai multe persoane din fotbal îl atacaseră pentru neconvocarea lui Ianis de la primele meciuri.

Mai mult rezervă la Rangers, Ianis nu a fost forţat. Acum, lucrurile s-au schimbat În ultimul meci a şi marcat, în victoria din deplasare cu Hibernian. Surse federale susțin că Edward Iordănescu îl monitorizează foarte atent. „Edi vrea să-l convoace acum, dar totul depinde numai de Ianis. Dacă va juca la fel de mult și în ultimele două partide pe care Rangers le mai are de disputat, ar fi o dovadă că este bine fizic și normal că va fi chemat la acțiunea din iunie”, spun surse federale, conform gsp.ro.

Ar fi prima acțiune la care Ianis Hagi s-ar întoarce la națională, pentru care jucase ultima dată în noiembrie 2021. Atunci, a intrat pe finalul ultimului joc din preliminariile Mondialului 2022, cu Liechtenstein.

„Am spus din ianuarie că sunt 100% cu genunchiul, eu nu intru pe teren fără să fiu 100%. Apoi vorbim despre alte detalii, despre capacitatea aerobă, forța în picioare, tranziția unui meci internațional. Sunt detalii și detalii, dar mă simt din ce în ce mai bine. Planurile mele sunt să fiu implicat la echipa națională, dar vom vedea, la fel ca în martie”, a spus Ianis Hagi, mijlocașul lui Rangers.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed