Mihai Stoichiță aprinde războiul Stelelor! Afirmația care-i va înfuria pe generali, ce a spus oficialul FRF despre echipa lui Gigi Becali

Mihai Stoichiță aprinde războiul Stelelor! Afirmația care-i va înfuria pe generali, ce a spus oficialul FRF despre echipa lui Gigi Becali înaintea `finalei` cu Farul

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, a prefațat de pe gazon partida care poate decide campioana în această seară, și anume Farul – FCSB.

Mihai Stoichiță: ”Nu-i mai spuneți FCSB, spuneți-i Steaua”

Dar momentul cel mai interesant din discursul fostului antrenor a fost acela când l-a corectat pe unul dintre moderatorii de la Digi Sport.

”Vă rog, nu îi mai spuneți FCSB, că nu e, eu am antrenat-o pe Steaua, așa se numea”, a intervenit Mihai Stoichiță în timpul dialogului cu Dan Filoti și Decebal Rădulescu.

Ulterior, oficialul FRF s-a autocorectat, precizând: ”Steaua, adică, FCSB ca să nu vă amendeze pe dumneavoastră, că eu sunt un neutru”, a ținut să spună Stoichiță.

Afirmațiile lui ”Lippi” vin într-un context în care judecătorii  Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis ca procesul pentru palmares să fie rejudecat. Până atunci, palmaresul rămâne neschimbat, astfel că CSA Steaua deține trofeele din perioada 1947 – 1998, iar FCSB din 2003 și până în prezent.

Mihai Stoichiță a fost antrenor la roș-albaștri după ce echipa a fost preluată de Gigi Becali, de două ori chiar, în 2009-2010 și în 2012.

Însă, actualul director coordonator al echipelor naționale a pregătit-o și pe Steaua de dinainte de a ajunge în posesia milionarului. În 1997-1998, după ce timp de trei sezoane îi fusese antrenor secund lui Țiți Dumitriu.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed