Lovitură totală pentru Rafa Nadal! Ce se întâmplă cu legendarul jucător spaniol. Participarea la Roland Garros, în pericol

Lovitură totală pentru Rafa Nadal! S-a aflat ce se întâmplă, de fapt, cu legendarul jucător spaniol. Participarea la Roland Garros, în pericol din cauza problemelor de sănătate pe care le are marele campion.

Rafa Nadal este, în continuare, chinuit de o accidentare. Astfel, ibericul a refuzat participarea la turneul de la Bordeaux.

Lovitură totală pentru Rafa Nadal!

Aceasta era o competiţie la cara Rafa trebuia să participe pentru a se pregăti pentru Roland Garros. Spaniolul a refuzat o invitaţie la turneul Challenger de săptămâna viitoare de la Bordeaux, în contextul în care participarea sa la Roland Garros este sub semnul întrebării, conform lefigaro.fr.

Nadal a suferit o accidentare la şold la Australian Open în ianuarie. Există temeri că va rata Openul Franţei după ce s-a retras de la Roma în această săptămână. „I-am oferit lui Carlos Costa (agentul lui Nadal) unul dintre wildcard-uri.

Acesta mi-a spus foarte amabil că Nadal îşi continuă pregătirea acasă, la Manacor, că nu este pregătit şi că se află într-o cursă contra cronometru pentru a fi gata pentru Openul Franţei”, a declarat Jean-Baptiste Perlant pentru L’Equipe.

Nadal a lipsit săptămâna trecută de la Madrid şi a ratat turneele de la Indian Wells, Miami, Monte Carlo şi Barcelona. Openul Franţei, pe care Nadal l-a câştigat de 14 ori, inclusiv anul trecut, începe pe 28 mai.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed