Strigăt disperat al unei vedete! Vrea cu orice preţ să se căsătorească. Ce a făcut la cursa de la Miami / Video + Foto

Strigăt disperat al unei vedete care vrea cu orice preţ să se căsătorească. Emily Ratajkowski (31 de ani) a fost prezentă la Marele Premiu de Formula 1 de la Miami.

Modelul american și-a ținut fanii la curent în ce privește participarea ei la eveniment.

Strigăt disperat al lui Emily Ratajkowski

Aceasta a urcat un videoclip pe rețelele de socializare încă dinainte de a ajunge la cursă.

„În drum spre Formula 1. Îmi caut un soț la cursa din Miami. Sunt în drum să-mi văd soțul”, a spus Emily Ratajkowski, care are 30 de milioane de urmăritori pe Instagram.

De altfel, la cursa de la Miami au fost prezente multe vedete internaționale, printre care Shakira, Tom Cruise, Roger Federer, Vin Diesel, Elon Musk, Serena Williams sau Jeff Bezos.

Jeff Bezos și iubita sa, Lauren Sanchez, au fost invitați speciali pentru McLaren. Miliardarul a fost surprins în timp ce purta o discuție cu directorul McLaren, Zak Brown, dar și cu CEO-ul Formulei 1, Stefano Domenicali.

De altfel, Lauren Sanchez, care este o vedetă TV, a avut ocazia de a-i asculta în căști pe piloții McLaren, Lando Norris și Oscar Piastri, în timp ce aceștia vorbeau cu echipa tehnică, în ultima sesiune a calificărilor.

Max Verstappen și-a apărat titlul

Cursa de la Miami a fost câștigată de pilotul Max Verstappen de la Red Bull. Olandezul a pornit al nouălea pe grila de start. Sergio Perez fusese cel mai rapid în calificări și plecase din pole position.

Totuși, Verstappen a reușit să recupereze rapid, după doar 15 tururi, și l-a depășit pe mexican, care s-a clasat pe locul doi.

Victoria din Marele Premiu de Formula 1 de la Miami i-a permis olandezului să rămână lider în clasamentul piloților.

Podiumul cursei din Florida a fost completat de Fernando Alonso (Aston Martin), care a încheiat pe a treia poziție. George Russell (Mercedes) a încheiat pe locul patru, urmat de Carlos Sainz (Ferrari) și Lewis Hamilton (Mercedes).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed