Urlete și țipete în direct! Dan Petrescu a făcut acuzații fără precedent: `Ne-au curățat, ne-au ciuruit! Au vrut să nu meargă CFR-ul în Europa`

Urlete și țipete în direct! Dan Petrescu a făcut acuzații fără precedent: ”Ne-au curățat, ne-au ciuruit! Au vrut să nu meargă CFR-ul în Europa”.

CFR a scos doar o remiză în Gruia cu CSU Craiova, iar titlu e mai degrabă Fata Morgana. Ba chiar campioana încă en-titre poate pierde și locul de Europa, așa că Dan Petrescu și-a ieșit din minți.

Dan Petrescu, atac devastator la arbitraj

Mai întâi în timpul meciului, când a primit cartonaș galben proteste și înjurături. Antrenorul CFR-ului s-a enervat după ce a văzut că VAR-ul a intervenit, iar Andrei Ivan n-a mai fost eliminat după intrarea la Boateng. A fost avertizat a opta oară, așa că nu va sta pe bancă la meciul cu FCSB.

Apoi, Dan Petrescu nu doar că nu s-a calmat. Ci s-a inflamat și mai rău. Iar la flash interviu, la Digi Sport, a urlat în direct. A pus tunurile pe arbitrii și a acuzat conspirații împotriva echipei sale.

„Ce să mai spun? Nu mai spun nimic. Șapte din șapte. Ne-au ciuruit, ne-au curățat. Toate deciziile VAR, împotriva lui CFR. Păi, ce facem, domnilor? Cu VAR-ul ne-au făcut praf! Interesul este să nu meargă CFR în Europa. Foarte bine. O să vedem ce o să facă celelalte echipe în Europa.

A fost anti CFR. Ce să mai vorbim despre fotbal? E istorie fotbalul. E al șaptelea meci din șapte. Gata, nu mai am ce să vorbesc”, a spus Dan Petrescu, la cel mai scurt flash-interviu pe care l-a dat vreodată după un meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. Da, arbitrul Petrescu a folosit VAR că să anuleze „rosul” arătat instinctiv, după cum mai apoi a validat golul lui Ivan, din ofsaid.
    Altfel CFR n-am jucat chiar nimic; până la urmă a scăpat ușor.
    Atac foarte slab, dincolo Câmpan, Coljic, și Istfan,etc, tineri, tehnici, iuți….
    Mai e mult de lucru la CFR !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed