Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi! L-a făcut praf pe Kyros Vassaras. Ce l-a enervat pe oficialul de la FCSB

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi! Managerul de la FCSB L-a făcut praf pe Kyros Vassaras, după ce șeful CCA a explicat câteva faze controversate.

MM a avut un mesaj clar pentru grec.

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Kyros Vassaras

Kyros Vassaras a explicat una dintre cele mai controversate faze din derby-ul CSU Craiova – FCSB, scor 1-2, din etapa a 6-a a play-off-ului. 

Centralul Isvan Kovacs a dat un penalty după ce Iulian Cristea ar fi lovit mingea cu mâna. Arbitrul a așteptat minute bune decizia din camera VAR, dar nu a mers să revadă faza. A acordat penalty, dar Andrei Ivan a ratat.

Șeful CCA i-a dat dreptate lui Kovacs.

„Arbitrul se mișcă rapid pentru a avea cel mai bun unghi de vedere. Apărătorul are brațul stâng într-o poziție nefirească, cu palma deschisă, și joacă mingea după un șut către poartă. Arbitrul acordă imediat penalty și ulterior avertizează corect jucătorul cu cartonașul galben. VAR analizează toate unghiurile disponibile, confirmă decizia arbitrului de pe teren și verifică un posibil ofsaid înainte de henț. VAR confirmă că nu e ofsaid”, a transmis Kyros Vassaras.

Mihai Stoica a reacționat rapid. Managerul general al roş-albaştrilor a postat un mesaj în care l-a criticat dur pe şeful arbitrajului românesc.

„OK, roșiile-s galbene, dar chiar să explici unei țări întregi – care nu vede când mingea atinge mâna lui Cristea – că tu vezi clar asta, e prea mult, Vassarase!

Ia-ne de proști, dar nu ne lua de orbi!”, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed