Dumitru Dragomir a dat verdictul! Pentru ce funcţie se pregăteşte Răzvan Burleanu. Va ieși din fotbal

Dumitru Dragomir a dat verdictul! A spus pentru ce funcţie se pregăteşte Răzvan Burleanu.

Fostul şef LPF a spus că președintele FRF nu se pricepe la fotbal. Totuși, Burleanu ar fi un actor politic cu potențial, a mai spus Dragomir.

Dumitru Dragomir a dat verdictul despre Răzvan Burleanu

Dragomir a vorbit și despre politica românească. El spune că discursul despre pensiile speciale reprezintă o minciună a oamenilor politici.

„Cum joacă politic nu joacă rău. El nu se pricepe la fotbal! În momentul în care ajungi consilier la președintele țării, ești împins de servicii, ești un om al sistemului. E greu să lovești oamenii sistemului, iar cine se luptă cu sistemul e un om care nu vede realitatea. Cu sistemul nu te poți pune, câștigă în permanență”, a afirmat fostul șef al LPF, care a spus că Burleanu va candida: „Categoric, eu vă spun că va reuși”,a spus Dragomir.

Întrebat dacă Răzvan Burleanu ar putea scăpa românii de pensiile speciale, Dumitru Dragomir a răbufnit.

„Domnule, nici nu sunt pensii speciale. Și asta e tot un marketing…. Păi… Dar să nu mai vorbesc… Sunt partide care trăiesc cu schimbarea pensiilor de șase ani, șapte ani. Și nu se schimbă nimic. Dar trăiesc cu această minciună seară de seară la televizor. Unii spun: „schimbăm”, alții: „nu schimbăm”, alții: „cât trăiesc eu nu semnez”, alții… Domnule, sunt sătul de minciunile pe care le aud seară de seară”, a spus acesta, în emisiunea „Selectiv”, de la B1 TV.

Dumitru Dragomir dă de pământ cu Vasile Dîncu

Vasile Dîncu a propus schimbarea Legii Sportului, astfel încât echipa Armatei să aibă drept de promovare în Superliga.

Dumitru Dragomir îl numește „diabolic” pe Vasile Dîncu. El consideră că inițiativa acestuia este o mișcare de imagine. Fostul șef al LPF nu este de acord cu inițiativa lui Dîncu și susține că aceasta nu va intra în vigoare, conform Fanatik.ro.

„Dîncu a fost diabolic. Eu m-am înjurat 10 ani cu el. Pe plan local, dacă pot să adoarmă FIFA şi UEFA este o formă legală. Dacă amendează legea 69, din punct de vedere legal în România… dar nu te lasă FIFA şi UEFA pentru că e club departamental.

Dîncu a umplut stadionul mâine (n.r. pentru meciul CSA Steaua – Dinamo). A făcut un lucru extraordinar. S-au vândut deja 20.000 de bilete. Nu cred că va avea finalitate.

În primul rând, sunt oameni din Parlament care ştiu statutele UEFA şi FIFA. Sau se documentează dacă nu ştiu. Ai consilieri care se zbat să înţeleagă. Dar, e băiat deştept Dîncu.

Chiar dacă a făcut-o doar de imagine. Se simte şi la Dinamo spiritul de echipă mare. Ei sunt pe val şi dacă vor câştiga cu Steaua, promovează fără baraj. Eu zic că merg 10.000 de dinamovişti şi 20.000 de stelişti.

Dar legea nu cred că trece. Şi ăştia de la FIFA şi UEFA sunt oameni. S-ar putea să închidă ochii sau să nu îi intereseze România”, a declarat Dumitru Dragomir.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed