Ion Crăciunescu s-a enervat în direct! Vedeta lui Gică Hagi, luată în colimator. Rezultatul l-ar putea costa titlul

Ion Crăciunescu s-a enervat în direct! Fostul mare arbitru a criticat dur o vedetă din lotul lui Gică Hagi. Acest rezultat îl poate costa titlul pe „Rege”.

Ion Crăciunescu nu s-a ferit să critice prestația lui Denis Alibec din partida dintre Sepsi și Farul, încheiată la egalitate scor 1-1. Acesta a scos în evidență mai multe greșeli din tabăra „marinarilor”, dar atacantul a fost criticat cel mai dur.

Ion Crăciunescu îl critică pe Denis Alibec

Ion Crăciunescu îl critică pe Denis Alibec. Acesta a analizat partida dintre Farul și Sepsi, iar potrivit fostului arbitru, evoluția lui Alibec a fost una catastrofală.

„N-am mai văzut de mult atâtea pase greșite într-un meci al Farului! Te aștepți de la Alibec să fie motorul echipei…

Sigur, a avut realizări în acest sezon, dar azi n-a făcut nimic! Nu a făcut nimic prin care să iasă în evidență, nu s-a diferențiat deloc față de ceilalți. Ne mulțumim că a contribuit la gol? Toată lumea așteaptă mult mai mult de la el

Nu-mi venea să cred că o echipă tehnică precum Farul, cu atâtea individualități, a putut pierde atâtea mingi!”, a spus Crăciunescu, la Digi Sport.

Pentru formația lui Gică Hagi, returul play-off-ului nu a început așa cum sperau fanii echipei. Farul s-a încurcat pe terenul lui Sepsi și riscă să fie prinsă de contracandidatele la titlu, CFR Cluj și FCSB.

În urma egalului de la Sf. Gheorghe, lupta pentru titlul de campioană s-a reaprins. Contracandidatele la titlu au câte un meci în minus față de echipa lui Hagi, iar șansele ca acestea să îi prindă din urmă pe „marinari” cresc pe zi ce trece.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Mihai Stoica s-a dezlănţuit! Replică dură pentru Marius Şumudică. Scandalul momentului în Superliga

Mihai Stoica s-a dezlănţuit! Replică dură pentru Marius Şumudică....

‘Nu-mi trebuie NATO’. Afirmaţii şocante ale lui Ion Ţiriac. Magnatul, critici dure la adresa politicienilor

'Nu-mi trebuie NATO'. Afirmaţii şocante ale lui Ion Ţiriac....

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed