Elias Charalambous a spus adevărul. Ce se întâmplă, cu adevărat, între el și Mihai Pintilii

Elias Charalambous a spus adevărul. S-a aflat ce se întâmplă, cu adevărat, între el și Mihai Pintilii.

Înainte de partida cu CSU Craiova, antrenorul celor de la FCSB a vorbit despre așa-zisul conflict care ar exista între el și Pintilii.

Elias Charalambous a spus adevărul despre Mihai Pintilii

Tehnicianul vicecampioanei a spus că nu există un astfel de conflict. Mai mult decât atât, Charalambous a reiterat că astfel de afirmații reprezintă o lipsă de respect.

„(N.r. despre zvonurile legate de o posibilă ceartă cu Mihai Pintilii) De ce zvonurile nu au apărut atunci când am câştigat? Deodată, după ce am pierdut, au apărut. Dacă nu mă respectaţi pe mine, că sunt străin, nu mă interesează. Dar trebuie să-l respectați pe Mihai Pintilii, el a jucat pentru echipa naţională, trebuie să-l respectați.

Relaţia noastră este din ce în ce mai bună pe zi ce trece. Dacă vor să mă critice pe mine, voi aprecia, dacă este corect. Mereu am avut presiune, iubesc să fiu sub presiune. Dar zvonurile acestea sunt prea mult”, a spus Elias Charalambous în cadrul unei conferințe de presă.

Antrenorul nu vrea ca Gigi Becali să plece de la FCSB

Pe lângă asta, tehnicianul roș-albaștrilor a spus că fotbalul din România ar avea de pierdut dacă patronul de la FCSB se va retrage.

„Lumea în România trebuie să-l respecte pe domnul Becali. Încă de când eram la Vaslui știam că ajută fotbalul din România. Sper că se va răzgândi, pentru că e o persoană importantă pentru fotbalul de aici, care are nevoie de Becali.

Sper să-și schimbe decizia. Nu am vorbit cu el. El decide, dar vă spun că e nevoie de el. Așa ar fi cel mai bine pentru el, cu siguranță (n.r. să se răzgândească în cazul în care FCSB ia titlul). Ne dorim și noi și vom face tot ce ne stă în putință”, a mai spus Charalambous.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed