Gigi Becali face dezvăluirea serii! Ce i-a transmis arbitrul care a făcut praf derby-ul cu Rapid. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva

Gigi Becali face dezvăluirea serii! S-a aflat ce i-a transmis arbitrul care a făcut praf derby-ul cu Rapid. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva. Şeful celor de la FCSB ar fi vorbit cu arbitrul care a dinamitat Superliga.

Horaţiu Feşnic nu i-a eliminat pe Onea şi pe Dragoş Grigore după două intrări criminale la Florinel Coman şi Andrea Compagno. După meci, oficialii de la FCSB s-au dezlănţuit.

Gigi Becali face dezvăluirea serii!

Acum, Gigi Becali face dezvăluirea momentului. Spune că l-a iertat pe arbitrul Horaţiu Feşnic. Latifundiarul din Pipera a spus că arbitrul i-a cerut iertare pentru ceeea ce s-a întâmplat.

Becali a recunoscut că i-a dat mesaje peste mesaje după meci. „Şi lui Feşnic i-am dat mesaj. Mi-a transmis Feşnic că mă înţelege că am făcut ce am făcut. La ce a făcut Feşnic i-am dat mesaje până la 3 noaptea şi la 7 dimineaţa. Am răspuns însă cu pace la pace. După ce mi-a zis iartă-mă m-am uşurat şi am terminat bâlciul”, a spus Becali, în direct la Digisport.

Şeful celor de la FCSB a recunoscut că echipa sa nu mai are şanse reale la titlu. Spune că doar Dumnezeu ar putea face ca echipa roş-albastră să câştige campionatul. „La titlu doar dacă vrea Dumnezeu să îndrepte ce a stricat Feşnic. Poate Dumnezeu să repare. La 5 puncte e greu. trebuie ca noi să batem tot, iar Farul să mai piardă un meci”, a mai spus Becali, conform sursei citate.

După înfrângerea cu scandal din Giuleşti, FCSB s-a îndepărtat la 5 puncte de primul loc, din Superliga. Farul are 5 puncte peste vicecampioană. CFR Cluj, de pe locul secund, are un punct peste FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed