Gigi Becali s-a dezlănţuit! Răspuns devastator pentru Răzvan Burleanu. Scandal uriaş în Superliga

Gigi Becali s-a dezlănţuit! Răspuns devastator pentru Răzvan Burleanu. Scandal uriaş în Superliga. Tot războiul a început după arbitrajul de judeţ al lui Horaţiu Feşnic de la meciul Rapid-FCSB.

Gigi Becali vrea să se întâlnească cu şeful FRF. Nu vrea însă să fie sfidat. Nici nu se gândeşte să-l mai accepte pe Kyros Vassaras la conducerea arbitrajului.

Gigi Becali s-a dezlănţuit!

Gigi Becali vrea să se vadă cu Răzvan Burleanu. Recunoaşte că mesajele pentru Burleanu au fost dure. „Dacă un om ne sfidează, înseamnă că îşi bate joc de noi. Vreau să plece Vassaras. Dacă nu discutăm pe tema asta, la revedere. Dacă m-a blocat, să fie sănătos. A avut dreptate. Şi eu l-aş fi blocat pe el dacă eram în locul lui”, a spus Becali, în direct la Digisport.

Mai mult, Becali a recunoscut că au fost şi arbitraje pro FCSB. Nu compară însă intrarea lui Edjouma din meciul cu Voluntari cu cele ale rapidiştilor la Florinel Coman şi Andrea Compagno. „Nu compara ce a făcut ăsta cu ce a făcut ăla la Voluntari. Nu compari intrarea lui Onea cu nimic. A spus Porumboiu că aşa ceva n-a văzut în viaţa lui. Eu recunosc că intrarea lui Edjouma a fost de roşu, dar nu a fost criminală. I-am spus lui Stoichiţă să răspundă Burleanu. El l-a băgat pe Vassaras şi grecul a distrus arbitrajul”, a mai spus Becali, conform sursei citate.

După Rapid-FCSB 1-0, vicecampioana a pierdut trena liderului în lupta pentru titlu din Superliga. Trupa antrenată de Elias Charalambous s-a îndepărtat la 5 puncte de liderul farul. Diferenţa faţă de locul secund, ocupat de către CFR Cluj, a rămas de un singur punct.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed