Anunțul momentului pentru Radu Drăgușin. Ar fi o adevărată lovitură. Ce pregătesc italienii

Anunțul momentului pentru Radu Drăgușin! Italienii pregătesc marea lovitură. Impresarul fotbalistului a dezvăluit tot. Ce i se pregătește românului.

Florin Manea a vorbit după partida dintre Voluntari și Petrolul despre unul dintre cei mai promițători fotbaliști români. Este vorba de Radu Drăgușin, legitimat în prezent la formația italiană Genoa.

Radu Drăgușin, lăudat de Florin Manea

Radu Drăgușin, lăudat de Florin Manea! Impresarul a spus că cei de la Genoa sunt foarte mulțumiți de fundașul român, care a reușit să marcheze de 4 ori în acest sezon.

De asemenea, Manea este de părere că fundașul formației din Serie B va deveni viitorul căpitan al echipei naționale.

„S-a impus ca titular, a marcat și patru goluri în Italia, are niște cifre senzaționale. Telefonul sună întruna și nu o spun doar așa. Este pe un drum bun. Astăzi l-am sunat și era la sală, deci merită tot ce i se întâmplă.

Mă bucur că s-a impus și cred că nu se va mai pune problema să nu mai fie convocat la echipa națională. Eu zic că va fi căpitan pentru mulți ani al naționalei, mai ales la cum se pregătește. Sunt foarte bucuros, sunt mândru de el.

Planul nostru, al meu și al lui, este să continuăm la Genoa, dar în condițiile în care va apărea o ofertă. Sunt cluburi mari pe care e greu să le refuzi. Am vorbit și cu Emil Săndoi, ar fi o posibilitate să ajute și echipa U21 la EURO, el este dispus”, a spus Florin Manea.

Impresarul fotbalistului a vorbit și despre suma pe care oficialii celor de la Genoa o cer în schimbul românului. Dacă cineva l-ar cumpăra pe tânărul fundaș la acel preț, acesta va deveni cel mai scump român din istoria fotbalului.

„Mie mi-au transmis că 40 de milioane de euro, mi-au zis că nici nu se gândesc sub. Sunt discuții, a fost o echipă care a oferit 25 de milioane și au refuzat-o.

Există posibilitatea ca această sumă să fie plătită în vară, dar într-un an va valora mai mult pentru că o să evolueze în Serie A. Eu zic că face banii. Fundașii centrali costă, dacă Maguire a costat 80 de milioane”, a mai spus Manea

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed