Gigi Becali a luat foc după Rapid – FCSB. Acuzații grave în direct. Marius Avram i-a dat replica

Gigi Becali a luat foc după Rapid – FCSB, scor 1-0. Omul de afaceri s-a dezlănțuit după meci și a acuzat în termeni duri arbitrajul.

Becali nu a iertat pe nimeni. A fost furios și pe fostul arbitru Marius Avram care analiza greșelile de arbitraj în cadrul unei emisiuni.

Gigi Becali a luat foc după Rapid – FCSB

Nimeni nu a scăpat de furia lui Gigi Becali. Omul de afaceri a luat foc și a făcut acuzații dure, după ce echipa sa a pierdut în Giulești.

S-a legat de Marius Avram, Ilie Dumitrescu, Kyros Vassaras (n.r. Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor), dar mai ales de centralul Horațiu Feșnic.

„Nu a fost înfrângere. I-am dat câteva mesaje lui Burleanu, dacă vreți vi le trimit. Pe Avram îl consideram un foarte bun observator. Ia uite, piciorul stâng al lui Onea în cel al lui Coman!

Cum adică e portocaliu? N-am chef de tine acum (n.r. către Ilie Dumitrescu). Vă rog frumos, domnul Avram, cum adică are genunchii îndoiți? Eu zic că e mai periculos decât ăla la Compagno, că acolo îi rupea puțin tendonul.

Aici, uită-te, îi rupe oasele! Nu mai zâmbiți, că nu e de zâmbit. Când Avram îi găsește circumstanțe… Păi, cum n-a intrat cu talpa? Cu talpa direct pe glezna lui Coman! Eu n-am certat pe nimeni, dar domnul Avram a spus că e portocaliu.

Cum să spui așa ceva, cum să nu-mi pese? Două roșii, da? Sunt două roșii? Clare și avem și VAR. Pai aici e vorba de Vassaras. Îl aveam pe Hațegan măcar, dar a zis că-l bagă pe Feșnic de la Cluj, plus altul la VAR tot de la Cluj, ca să nu fie Hațegan.

Pe Hațegan l-a trimis în Arabia Saudită, putea să fie el în camera VAR. Când greșește Feșnic, e grav! Pentru că e mare arbitru. De aia mă gândesc la alte lucruri. Dacă era unul nepriceput, mai ziceam.

Așa ceva să facă Feșnic… Eu cred că o să fim campioni cu atât mai mult acum, pentru că Dumnezeu nu permite atâtea hoții. Apelez la divinitate, pentru că altceva n-am ce să fac. N-am cum”, a tunat Becali.

Marius Avram i-a dat replica

”Foarte supărat domnul Becali pe analizele mele. Aceasta este faza pe care am discutat-o mai devreme. Am concluzionat că în contextul meciului pare un fault minor. Până la urmă, cred că era suficientă o discuție.

Referitor la faza din minutul 3, că trebuie să îi dau și eu un răspuns domnului Becali, că până la urmă s-a referit foarte mult la analiza mea. Până la urmă, fotbalul nu este matematică, fotbalul este un sport în care sunt foarte multe faze interpretabile.

Poate domnul Becali a auzit doar partea aia în care am zis că e portocaliu, dar aici e momentul psihologic în care arbitrul ar fi putut să acorde cartonaș roșu și ar fi dus la un mesaj clar pentru jucători”, a spus Marius Avram la Digi Sport Special.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed