Cristi Săpunaru surprinde pe toată lumea! Ce a putut spune după Rapid-FCSB. Nimeni nu se gândea la aşa ceva

Cristi Săpunaru surprinde pe toată lumea! Ce a putut spune rapidistul, după victoria giuleștenilor din derby-ul cu FCSB. Nimeni nu se aștepta la asta.

Cristi Săpunaru a vorbit despre jocul celor de la Rapid, din derby-ul cu FCSB, încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea giuleștenilor.

Cristi Săpunaru are încredere în colegii săi

Cristi Săpunaru are încredere în colegii săi. Acesta a vorbit despre meciul bun făcut de echipa sa, dar și despre planurile de viitor ale echipei de sub podul Grand.

„Ma simt bine, am câștigat, suntem fericiți, așteptăm următorul meci. Așa am fost și până acum, la bătrânețe ești mai calm.

Am surprins prin dăruire, dorința de a câștiga acest meci, și am reușit să o facem. Am spus-o și la conferință, Rapid este o echipă grea, iar atunci când vine greul trebuie să mulțumim fanii care ne susțin necondiționat.

Trebuia să câștigăm, să ne descătușam. Cred că discutam altfel dacă am fi câștigat primele 2 meciuri din play-off, după a urmat meciul de la Sepsi și cel de la Craiova care ne-au costat. Trebuie să intrăm la fiecare meci așa cum am jucat astăzi.

Ăsta trebuie să fie Rapidul, dar asta trebuie să facem pe Giulești, nu doar cu FCSB-ul. Victoria cu FCSB înseamnă 3 puncte, nimic mai mult. E mult prea devreme să vorbim de titlu, pe mine mă interesează să intrăm în Europa.

Putem construi un lot care să atace titlul, dar este al doilea an în Superligă, trebuie să avem răbdare”, a spus Cristi Săpunaru, după meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed