Victor Piţurcă a fost necruţător! Ce a putut să-i facă celei mai cunoscute amante din România. Fosta balerină trăieşte o adevărată dramă

Victor Piţurcă a fost necruţător! S-a aflat ce a putut să-i facă celei mai cunoscute amante din România. Fosta balerină trăieşte o adevărată dramă după relaţia cu antrenorul. Chiar ea a dat cărţile pe faţă şi a spus ce i se întâmplă.

Victor Piţurcă s-a iubit, în secret, timp de 16 ani cu Vica Blochina. Relaţia dintre fostul selecţioner şi cea mai cunoscută amantă din România s-a terminat cu scandal.

Victor Piţurcă a fost necruţător!

Victor Piţurcă nu a vrut să-l recunoască pe Edan decât după ce s-a văzut obligat de instanţă. Între timp, fostul selecţioner s-a apropiat de băiatul pe care îl are cu cea mai cunoscută amantă din România.

Acum, Vica Blochina trece prin momente dificile. Edan s-a mutat cu tatăl lui. Vica a dezvăluit ce se întâmplă în viaţa ei. Fosta balerină a recunoscut că gestionează tot mai greu relaţia pe care o are cu Edan. „Câteodată îmi vine să-l sun sau să îi dau block”, a spus vedeta în vârstă de 47 de ani. Vica a rămas singură în apartamentul din centrul Capitalei pe care l-a primit de la fostul selecţioner al României.

Victor Piţurcă a refuzat iniţial să îl recunoască pe micuţul Edan, dar a cedat în cele din urmă. „Edan s-a mutat la tatăl lui de acum un an și el, perioada aceea mai grea de adolescent, la 15 sau 16 ani, a decis să stea acolo.

El oricum este un copil introvertit și nu mă lasă pe mine să intru în povestea lui. Eu aș vrea să mă împrietenesc, să vorbesc, să îmi zică despre prieteni, despre o chestie, și nu vrea.

Și eu știu că asta e perioada, pentru mine e foarte greu să gestionez. Câteodată îmi vine să-l sun sau să îi dau block, câteodată am așa o furie pentru că nu pot să controlez relația și aș vrea să fiu acolo„, a declarat Vica Blochina, conform viva.ro.

Vica a primit, lunar, o sumă importantă de la Piţurcă. Încasa o pensie alimentară uriaşă, de 9.000 de euro. Acum, suma a scăzut la doar 1500 de euro. Edan nu şi-ar mai dori să se întoarcă în apartamentul mamei lui. Se simte excelent alături de Victor Piţurcă şi de soţia lui.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed