Gică Hagi, discurs devastator după ce a pierdut cu FCSB și a strâns clasamentul la vârf: `Nu e c-o dau pe atacanți, dar n-am fost noi`

Gică Hagi, discurs devastator după ce a pierdut cu FCSB și a strâns clasamentul la vârf. Regele a punctat clar slăbiciunile Farului pe Arena Națională.

FCSB a învins liderul Superligii, pe Farul Constanța, și a strâns clasamentul la vârf în doar două puncte. Gică Hagi a fost furios. A făcut trei schimbări la pauză și a și țipat la jucători, iar după meci, a recunoscut tot.

Hagi nu și-a menajat jucătorii

Hagi nu și-a menajat jucătorii după 1-2 cu FCSB. ”Cred că n-am fost noi în seara asta. Lucruri prea puține în jumătatea adversă, am făcut foarte puține. Calitate foarte, foarte puțin în jumătatea adversă ca să poți marca.

Pe o presiune a adversarului, trebuie să știi să contruiești, trebuie să ai atacanți care fac diferența. Dacă nu, o ia adversarul.

Trebuie să știi unde e mingea, trebuie să știi ce să faci cu ea… Au marcat un gol mai mult, și noi am avut șansa noastră. Eu nu sunt mulțumit de echipa mea, când nu ești tu, e greu să faci ceva.”, a spus Hagi, după meci, la Digi Sport.

Regele a recunoscut că a țipat la Borza în momentul schimbării și nu numai. ”Schimbările de la pauză? Fotbalul e făcut din momente și situații. Trebuia să aduc ceva, pentru că nu eram noi. Ofensiv nu au mers lucrurile

E clar că ești supărat. Când nu ești, nu cred că poți să aspiri la rezultate foarte bine.Nu eram noi, nu am știu să facem lucruri. L-am certat pe Borza și pe toți ceilalți. Am avut niște situații, la ultima pasă, atacanții au pierdut mingea. Nu e că dau vina pe atacanți, dar așa e…”, a spus Hagi.

Care a înmuiat apoi tonul, glumind, în clipa în care a fost întrebat de partida din etapa viitoare, cu CFR. ”Da, da, chiar cu CFR-ul vom juca. Știam, da, că e o echipă bună. Și eu sunt tot în România.”, a spus antrenorul Farului.

Chiar dacă i-a luat în colimator pe atacanți, Hagi l-a apărat pe Alibec. ”Vă rog frumos…. El era cel mai bun din România, odată este cel mai bun, și acum. A marcat, marchează, a marcat. Câteodată joacă bine, câteodată… Au jucat foarte mult individual, trebuiau să combine mai mult, ei și mijlocașii.”, a încheiat fostul internațional.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. Din punctul meu de vedere, un tehnician adevărat nu tipa și nu își distruge elevii în public (asta da dovada de slabă pregătire tehnică a celui ce se numește tehnic), rufele se spala in familie (acasă, in dormitor).
    Logic trebuia să recunoască că a bâjbâit echipa și a gafat, FCSB au fost un pic mai atenți, nu vorbim de „foarte tehnici” ci doar unele momente de sclipire, au profitat și au câștigat, asta e tot. Când greșești, trebuie să ți asumi greșeală nu sa dai în stânga și în dreapta acuzând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Avertisment teribil pentru Gică Hagi! Verdictul dat de către finul Adrian Mutu. Farul nu mai are nicio şansă

Avertisment teribil pentru Gică Hagi! Verdictul dat de către...

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed